Laden Evenementen

Yogaretreat-dag op 7 mei in Vught

Informatie
Datum:
07 mei 2023
Tijd:
10:00 tot 17:00
Prijs: €89

Op zondag 7 mei 2023 organiseren Femke Stoeldraijer en Gela Wilhelm, (beide yogadocenten) alweer de derde yogaretreat-dag. Deze keer gaan ze naar ’t Jagershuis op Landgoed Bleijendijk in Vught. 

Op deze prachtige plek nodigen zij jou uit voor hun lenteretreat: A Breath of Fresh Air. Een dag om helemaal los te komen van je dagelijkse routine en to do-lijstjes. We gaan onze batterijen opladen, de ramen open zetten, het stof van ons afkloppen en we activeren onze levensenergie na die lange, donkere winter. Zo kunnen we alle nieuwe ideeën en projecten, die in de winter als zaadjes diep onder de grond hebben gelegen, tot bloei brengen. We bewegen met de natuur mee, van de yin-energie van de winter naar de meer uitbundige yang-energie van de lente en de zomer.

Hiervoor gebruiken ze onder andere Kundalini yoga, Yin yoga, meditatie en vooral veel verschillende ademhalingstechnieken, want: Breath is Life. Onze ademhaling zorgt ervoor dat vitale levensenergie iedere cel en ieder orgaan kan bereiken en helen. Er zijn talloze ademhalingstechnieken om bijvoorbeeld stress te verlagen, beter te slapen, je krachtiger en vitaler te voelen en je immuunsysteem te versterken.

Tickets & tijden

  • Wanneer: zondag 7 mei
  • Tijden: van 10:00 – 17:00
  • Waar:  ’t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk, Vught
  • Prijs: €99. Inclusief lunch, hapjes en onbeperkt thee.
  • Vroegboekkorting: €89 als je je vóór 1 maart opgeeft en betaalt.

Aanmelden of meer informatie?

Aanmelden of meer info? Mail Femke en Gela via heelretreats@gmail.com of kijk op de site.