Casting- en modellenbureau Frisse Koppen

frisse-koppen-128-1.jpg
Informatie
Adres:5038 CV, Tilburg
Gesloten
Over Casting- en modellenbureau Frisse Koppen

Frisse Koppen is een modellen- en castingbureau dat modellen, acteurs, actrices en figuranten boekt voor video- en fotoshoots met commerciële doeleinden.

Wat zijn frisse koppen? Toffe, betrouwbare en fotogenieke modellen met een goede uitstraling. Wij kijken niet naar maten of leeftijden, maar zien in een goede reclamecampagne graag mensen met wie we ons kunnen identificeren.

Wat maakt een goede reclamecampagne?

Om een reclamecampagne te laten slagen is het van groot belang het juiste gezicht, persoon of ‘typetje’ te vinden, passend bij het product, de dienst of het verhaal dat wordt uitgedragen in de advertentie. Dit hoeven dus niet per se de lange, slanke, gespierde modellen te zijn die op de covers van fashion-tijdschriften prijken. Frisse Koppen boekt vriendelijke, betrouwbare en fotogenieke modellen en acteurs die het straatbeeld vertegenwoordigen, in alle soorten en maten, jong en oud.

fresh-heads-630

Waar kunnen we je mee helpen?

Bedrijven, reclamebureaus, marketing- en communicatieafdelingen en fotografen kunnen bij Frisse Koppen de juiste modellen en acteurs vinden voor een campagne of opdracht, voor o.a. magazines, brochures, winkeladvertenties, billboards, websites, bedrijfsvideo’s en televisie. Zoek je één of meerdere Frisse Koppen voor je shoot? Wij nemen je werk uit handen en zoeken het juiste model. Daarbij beschikt Frisse Koppen over een professioneel netwerk van getalenteerde fotografen, visagisten en haarstylisten die je productie compleet kunnen maken.

Rechtenvrij boeken

Modellen en acteurs kunnen bij Frisse Koppen rechtenvrij worden geboekt. Dit kan voordelig zijn voor de opdrachtgever, omdat deze gemakkelijker de beelden kan gebruiken op verschillende online en offline platformen, zonder veel rekening te hoeven houden met de beeld- of auteursrechten. Wanneer er sprake is van een grote reclamecampagne op nationaal of internationaal niveau, dan kan het zijn dat er wel afkooptarieven worden gehanteerd.

 

Openingstijden
 • Maandag :
  09:00 - 17:30
 • Dinsdag :
  09:00 - 17:30
 • Woensdag :
  09:00 - 17:30
 • Donderdag :
  09:00 - 17:30
 • Vrijdag :
  09:00 - 17:30
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten