De Voltage – Indoor Entertaiment

2655_voltage_logo_090410.jpg
Informatie
Adres:Groenstraat 139-391
Op aanvraag*
Over De Voltage – Indoor Entertaiment

De Voltage – indoor entertainment is een uniek uitgangscentrum met veel spanning en sensatie onder één dak, een gezellige bar/lounge en diverse feestzalen. Ideaal om zo even naar binnen te lopen en je inspannend te ontspannen of voor het houden van
familiefeesten, vrijgezellenfeesten, kinderfeesten en bedrijfsfeesten.

Activiteiten bij De Voltage

De Voltage heeft vijftig verschillende activiteiten voor jong en oud, voor groepen van twee personen tot 2000 personen. Je kunt ervoor kiezen om een losse activiteit te doen, maar je kunt ook een compleet arrangement samenstellen. Zo kun je karten, lasergamen, paintballen, bowlen, ontsnappen uit een escaperoom, airsoften, footpoolen, mini-golfen, sumoworstelen en ga zo maar even door.

Escaperooms

Als je van escaperooms houd, moet je zeker bij Voltage zijn. Met maar liefst acht escaperooms ben je hier wel even zoet! Elke kamer heeft een eigen decor, eigen puzzels en eigen raadsels. Wil je een keer iets anders proberen? Sinds 2016 heeft de Voltage ook twee break in rooms. Met puzzels en raadsels probeer je niet uit de kamer, maar juist in de kamer te komen. Bekijk op deze pagina de escaperooms.

Workshops

Je kunt bij De Voltage ook terecht voor verschillende workshops. Een professional begeleid je bij sportieve, creatieve en ontspannen workshops. Zo kun je een dansworkshops volgen in Salsa, Afrikaanse Dans, Line Dancing, Buikdansen, Bollywood Dansen en Discodansen. Maar denk ook aan een wijnproeven, graffiti art, erotische cupcakes maken, schermen, sieraden maken of zeepjes maken. Bekijk op deze pagina de workshops.

Eten en drinken

Een feestje is natuurlijk niet geslaagd zonder een hapje en een drankje en ook van al die activiteiten krijg je natuurlijk honger en dorst. Dat kun je natuurlijk oplossen met een bittergarnituur, maar bij De Voltage kun je ook terecht voor een driegangenmenu, een proeverij, een buffet, een Brabantse koffietafel en meer. Bekijk ook eens de arrangementen die je vooraf kunt reserveren.

Openingstijden
 • Maandag :
  Op aanvraag*
 • Dinsdag :
  17:00 - 21:00
 • Woensdag :
  13:00 - 23:00
 • Donderdag :
  16:00 - 22:00
 • Vrijdag :
  16:00 - 00:00
 • Zaterdag :
  12:00 - 00:00
 • Zondag :
  13:00 - 22:00