Dille & Kamille

Dille.jpg
Informatie
Adres:5038 AH, Tilburg
Vandaag geopend tot 18:00
Over Dille & Kamille

Op 18 oktober 2019 heeft Dille & Kamille haar deuren geopend in het centrum van Tilburg. Het is de 34ste locatie voor de zaak die in 1974 haar eerste winkel opende in Utrecht. Het 350m² grote pand biedt naast huis, tuin en keuken inspiratie nog heel veel anders moois. Zo is de winkel in Tilburg als tweede zaak, naast Den Bosch, voorzien van een hele bijzondere en duurzame vernieuwingen. 

Klanten kunnen namelijk zelf natuurlijke schoonmaakmiddelen en wasmiddelen tappen in flessen van glas of gerecycled plastic. Handig en duurzaam! Benieuwd wat je nog meer van de winkel in Tilburg kunt verwachten? Je leest het hieronder.

Verschillende stijlwerelden

Naast huis-, tuin- en keukenbenodigdheden valt er in de nieuwe Dille & Kamille nog veel meer te ontdekken. De thuisbakker voelt zich welkom in de nieuwe bakwereld, met allerlei bakbenodigdheden en frequente proeverijen. In de mooie theeschappen vind je meer dan 40 verschillende theesoorten en voor knusse huismussen is het fijn thuiskomen met handgevlochten manden, (geur)kaarsen en kleurrijke tafelkleden. Maar er is nog veel meer te zien, zoals verschillende stijlwerelden met de thema’s wonen, speelgoed en tuin & buiten, die onder het genot van een kopje koffie of thee bewonderd kunnen worden en inspiratie bieden.

Inspireren en adviseren

Bij Dille & Kamille staan inspireren en adviseren hoog in het vaandel. Ontdek elke week nieuwe artikelen onder het genot van rustgevende klassieke muziek en volg één van de creatieve workshops die regelmatig georganiseerd worden in de winkels. Al sinds 1974 kiest de keten voor de kracht van eenvoud en voor de tijdloze schoonheid van natuurlijke materialen. Algemeen directeur Hans Geels: “Voor ons zit geluk in kleine dingen, in bewust leven en aandacht. Zo doen wij het al 45 jaar, dus we zeggen dit niet omdat dit nu ‘in’ is. Ons personeel is echt en oprecht en zo maken wij het verschil.”

Openingstijden
 • Maandag :
  12:00 - 18:00
 • Dinsdag :
  09:30 - 18:00
 • Woensdag :
  09:30 - 18:00
 • Donderdag :
  09:30 - 21:00
 • Vrijdag :
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag :
  09:30 - 17:30
 • Zondag :
  12:00 - 17:30