logo

LANETTE Cosmedisch Instituut

Informatie
Adres:Sint Pieterspark 69​​ 5014 SK Tilburg
Opent donderdag om 07:30
LANETTE

Acties van LANETTE Cosmedisch Instituut

Over LANETTE Cosmedisch Instituut

LANETTE Cosmedisch Instituut is een cosmedische kliniek in Tilburg waar kwaliteit, vakkundigheid en resultaat op nummer één staan. Bij LANETTE kun je terecht voor al jouw huid-, haar- en lichaamsproblemen.

De kliniek werkt met de nieuwste technologieën en blijft zich continu innoveren op het gebied van huidverbetering en verjonging, waardoor zij de beste moderne behandelingen kunnen aanbieden. Zo bieden ze onder andere Microneedling, Mesotherapie, Meso Hair, Definitief ontharen, Peelings, L.E.D. Lichttherapie, Skinboosters en Fillers aan voor zowel mannen als vrouwen, en voor elk huidtype en leeftijd, dus ook voor de donkere huid.

Bij LANETTE kun je er zeker van zijn dat je in goede handen bent, zij werken namelijk uitsluitend met A-Merk producten en CE goedgekeurd apparatuur. Ook ben je bij LANETTE gegarandeerd van persoonlijke aandacht en deskundigheid.

Hairdoctors bij LANETTE

Naast de cosmedische behandelingen biedt LANETTE ook de enige haarkliniek in Nederland, volledig gespecialiseerd in de behandeling van haaruitval, herstel van haargroei en juiste verzorging van haar. Je wordt in een ontspannen privé sfeer ontvangen in de moderne en ruime salon. LANETTE heeft haar eigen haar & hoofdhuid specialisten, genaamd “hairdoctors”. Deze specialisten zijn niet alleen gespecialiseerd in haargroei stimulaties, maar ook in hoofdhuid verbetering en in diverse haartechnieken.

The Hairdoctors volgen de nieuwste wetenschappelijke inzichten, zoals mesotherapie tegen haaruitval, hoofdhuidverbetering, carboxytherapy, cosmetische thuisproducten, LED-therapie en nog veel meer.

Professionele service

LANETTE Cosmedisch Instituut is toegewijd aan het verstrekken van professionele service en gelooft dat de totale toewijding van de beste CE & FDA goedgekeurde apparatuur samen met uitstekend en up-to-date training absoluut noodzakelijk is voor de eerste klas resultaten. Alle behandelingen bij LANETTE zijn “Non Surgical”, dus je hoeft geen operatie en geen lange herstelperiode te ondergaan.

Kortom, LANETTE Cosmedisch Instituut is dé plek waar kwaliteit, vakkundigheid en gegarandeerd resultaat samenkomen voor al jouw huid-, haar- en lichaamsproblemen.

Openingstijden
 • Maandag :
  07:30 - 17:00
 • Dinsdag :
  07:30 - 17:00
 • Woensdag :
  07:30 - 17:00
 • Donderdag :
  07:30 - 17:00
 • Vrijdag :
  07:30 - 15:00
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten