Vapiano

vapiano.jpg
Informatie
Adres:5038WP, Tilburg
Geopend vanaf 16:00
Over Vapiano

“Chi va piano, va sano e va lontano”: Dit mooie Italiaanse spreekwoord wil zeggen:  ‘Wie rustig en ontspannen leeft, leeft langer en in goede gezondheid.’ En precies die levenshouding tekent de sfeer in Vapiano-restaurants, dankzij hun gasten en hun werknemers, de Vapianisti. Dat is al zo sinds de eerste Vapiano in het Duitse Hamburg werd geopend op 22 oktober 2002.

Twee jaar later besloten de oprichters om Vapiano wereldwijd uit te rollen als franchise-concept. Vandaag de dag zijn er al meer dan 200 Vapiano vestigingen in 33 landen, in 5 continenten. Voor de toekomst staan er nog veel internationale openingen gepland

In steden overal ter wereld, ontmoeten mensen elkaar bij Vapiano om het leven te vieren. En in een ontspannen sfeer van elkaars gezelschap te genieten. De lange eikenhouten tafels bij Vapiano nodigen uit om contact te maken – met vrienden, familie of gewoon met andere gasten. Geniet van de plezierige sfeer, inspirerend gezelschap en natuurlijk de heerlijke gerechten.

Je bestelt jouw pasta, pizza, antipasti of salade rechtstreeks bij de chefkok, midden in het restaurant. De chef bereidt alle gerechten voor je neus. Heb je speciale dieetwensen, dan maakt hij jouw bestelling precies klaar zoals je het graag wilt. Jouw favoriete gerecht, aangepast aan jouw eigen smaak. De kruidentuin en de verse kruiden op tafel zijn er niet alleen voor de sier, ze staan er ook om de gerechten te voorzien van de speciale smaak die ze verdienen.

De gasten kunnen zelf zien hoe de koks de pasta en de dolci dagelijks vers maken in de open manifattura, het hart van iedere Vapiano. Het pizzadeeg, sauzen, dressings en pesto zijn huisgemaakt van alleen de beste ingrediënten. Iedere Vapiano, waar ook ter wereld, maakt alle gerechten helemaal zelf.

Het is ook mogelijk om thuis te genieten van jouw favoriete Vapiano gerechten! Check hier de link.

Openingstijden
 • Maandag :
  16:00 - 23:00
 • Dinsdag :
  16:00 - 23:00
 • Woensdag :
  16:00 - 23:00
 • Donderdag :
  11:00 - 23:00
 • Vrijdag :
  11:00 - 23:00
 • Zaterdag :
  11:00 - 23:00
 • Zondag :
  11:00 - 23:00