Young Business Club Willem II

young business club
Informatie
Adres:5026, Tilburg
Geen openingstijden beschikbaar

Nieuws van Young Business Club Willem II

Over Young Business Club Willem II

‘Netwerken in een ambiance van prestatie, sportiviteit en creativiteit.’

Kent u de volgende clichés rondom voetbal? ‘De bal is rond’. ‘Elk nadeel heeft een voordeel’. ‘We moeten van onze eigen kracht uitgaan’? Dit zijn nu juist uitspraken die niet gelden voor Young Business Club Willem II. Deze businessclub staat voor jong, creatief, ambitieus en vernieuwend. U als jonge entrepreneur weet als geen ander dat deze kenmerken steeds vaker terugkomen tijdens het zakelijk verkeer.

Unieke ambiance

Young Business Club Willem II speelt in op deze trend in het zakelijk verkeer door een unieke ambiance van prestatie, sportiviteit en creativiteit te creëren. In deze ambiance kunt u ideaal nieuwe contacten opdoen, zaken doen en uw relaties bijhouden. Wanneer u dit ook nog eens kunt combineren met een gezellige en nuttige avond, heeft u hierdoor uw ultieme netwerkavond.

Regionaal platform

Young Business Club Willem II is een zakelijk netwerk van bedrijven uit de regio Midden Brabant, die allen onder leiding staan van jonge ondernemers tot +/- 40 jaar. Leden van de YBC Willem II hebben een eigen onderneming, zijn lid van de directie of hebben een management functie.

Met de YBC creëert Willem II een uniek regionaal platform. Door de informele sfeer en leden die grotendeels in dezelfde leeftijdscategorie vallen, is het een gezellige manier om je netwerk te vergroten. Ook kun je als lid van de YBC Willem II deelnemen aan de normale Business Club gerelateerde activiteiten, de nieuwjaarsreceptie, etc. Hiernaast zullen er voor de leden van de YBC ook externe activiteiten plaatsvinden.

Linkedin

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten