13x werkgevers in de regio Tilburg met toffe openstaande vacatures!

leukste vacatures freddie de roeck

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij zetten namelijk wekelijks de leukste vacatures van werkgevers in de regio op een rijtje. Lees snel verder!

Fotografie: Freddie de Roeck

Uitgelichte vacatures

Safaripark Beekse Bergen zoekt versterking

Safaripark Beekse Bergen heeft momenteel verschillende openstaande functies. Wat werken bij Beekse Bergen zo uniek maakt? Uiteraard het uitzicht op de gorilla’s en leeuwen. Verder zijn er verschillende voordelen aan het werken bij de Beekse Bergen. Zo kun je gratis het park bezoeken, krijg je korting op andere parken van Libéma (de overkoepelende organisatie) en heb je altijd ruimte voor eigen inbreng. Een aantal vacatures op een rijtje:

PS. Safaripark Beekse Bergen heeft nog veel meer openstaande vacatures. Deze vind je hier. 

De Mandemakers Groep

De Mandemakers Groep heeft inmiddels het hele land veroverd met hun expertise op het gebied van keukens, sanitair en meubels. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk, waar zij met een groot, maar gezellig team werken aan de gedeelde missie van DMG. Op dit moment hebben ze verschillende vacatures openstaan:

GroenRijk Tilburg zoekt afdelingshoofden

Lijkt het jouw leuk om de verantwoordelijkheid te hebben over een hele afdeling bij een prachtig Tilburgs tuincentrum? GroenRijk Tilburg is op zoek naar:

Meer leuke vacatures

Maar dat is natuurlijk nog lang niet alles? Want we hebben de afgelopen week veel meer toffe vacatures in de regio online gezet.

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat nog vol met veel meer vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: