5x leuke werkplekken in de regio (en bijpassende vacatures)

beekse bergen open

Is carnaval een aanslag op je portemonnee geweest? Ben je al een tijdje op zoek naar de ideale baan? Of ben je klaar voor een volgende stap in je carrière? Wij helpen je verder! Deze week zetten we vijf leuke werkplekken in de regio op een rijtje mét bijpassende vacatures.

Zit jouw ideale werkgever er niet bij? Bekijk dan nog even onze vacaturebank. Hierin vind je meer dan 200 vacatures uit (regio) Tilburg.

GroenRijk Tilburg

Lijkt het je leuk om in het leukste tuincentrum van Tilburg en omgeving aan de slag te gaan? Bij GroenRijk (in Tilburg-Noord) zijn ze momenteel op zoek naar scholieren die achter de kassa willen werken of in lunchroom de Proeftuin. Iets voor jou? Check deze vacatures hieronder:

Beekse Bergen

Waarom Beekse Bergen een toffe werkgever is, heeft niet veel uitleg nodig! Je werkt er tussen de (wilde) dieren, rangers, vakantiegangers, (water)attracties, een strand en nog veel meer. Momenteel zijn ze voor het Safaripark, Safari Resort, Vakantiepark en Speelland op zoek naar versterking voor het nieuwe hoogseizoen. Check hieronder een greep uit de vacatures:

Circus City

Nog een plek waar van alles valt te beleven: Circus City! Een heerlijke plek voor ouders met kinderen die een dagje uit gaan. Lijkt het je leuk om te werken tussen glijbanen, ballenbakken en bouwhoeken? Circus City is nu op zoek naar versterking. Check de vacatures hieronder:

GVT

Ben je op zoek naar een leuke baan binnen de logistiek of transport? Bekijk dan eens de vacatures van GVT Group of Logistics! Dit Tilburgse bedrijf, dat overigens al meer dan 60 jaar een begrip is in onze stad, is momenteel op zoek naar versterking op verschillende vlakken. Bekijk hieronder een aantal vacatures:

Van Geloven

Van Geloven is een producent van diepvries snacks en appetizers voor zowel retail als foodservice. Met 1.100 enthousiaste medewerkers op zes locaties hebben ze een leidende positie in de Europese markt. Wil jij onderdeel uitmaken van deze gave club? Ze zijn momenteel op zoek naar versterking:

Meer leuke werkplekken en vacatures

Zit dé functie er voor jou nog niet bij? Check dan eens de andere vacatures die momenteel online staan in onze vacaturebank. Zorg ook dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: