AaBe blijft vernieuwen en ontwikkelt een AaBe sjaal

aabe sjaal

Het merk AaBe is anno 2018 Hot. Bij de oude AaBe fabriek in Tilburg bruist het van de energie door het nieuwe retailpark wat een enorme hotspot aan het worden is. Ook de producten waar AaBe ooit beroemd mee werd zijn hot . Zo hot dat onderneemster Sandra Westerveld het aangedurfd heeft om met goedkeuren van de eigenaar van AaBe Textiles, Jan Willem Bloemen, een exclusieve AaBe sjaal te ontwerpen. 

Een nieuw item: de AaBe sjaal

“Wij verkopen al enige tijd de allernieuwste collectie dekens en plaids van AaBe. Maar hoogstaande kwaliteit heeft nu eenmaal een prijskaartje welke niet iedere AaBe-fan kan betalen.” Daarom heeft Sandra  gevraagd of zij mocht proberen een nieuw item te bedenken. Het is een AaBe sjaal geworden. Maar niet zomaar eentje. Herkenbare kwaliteit in allernieuwste kleuren, een item waar de hippe jeugd mee kan pronken en  ex-AaBers trots mee gezien kunnen worden en elkaar aan kunnen herkennen.

Overhandiging

Hoogstaande kwaliteit zoals je van AaBe gewend bent maar doordat een sjaal natuurlijk een stuk kleiner is dan een deken of plaid kon de prijs ook een heel stuk kleiner. Naast een AaBe deken op je bed en een AaBe plaid op je bank kun je nu ook een originele AaBe om je nek! Het eerste exemplaar werd vorige week door Sandra Westerveld van Leen bakker AaBe fabriek overhandigd aan Jan Willem Bloemen, directeur van AaBe-Textiles Trading uit Tilburg.

Trotse eigenaar

De sjaals worden speciaal en alleen voor Leen Bakker AaBe fabriek in een eigen atelier in Tilburg gemaakt. Er is een basis collectie op voorraad en bij bestelling van 2 sjaals in dezelfde kleur kan je kiezen uit 40 kleuren uit het stalenboek. Een fantastisch cadeau voor de kerst of als relatiegeschenk voor Tilburgse bedrijven. Voor slechts 34,95 wordt je een trotse eigenaar.