Artiesten gezocht voor Benebnooma Festival

Zondag 10 juni 2012 organiseert de Stichting Support Benebnooma (SSB) ( www.benebnooma.nl ) een 3e editie van het Benefiet Benebnooma Festival. Het Benefiet Benebnooma Festival vindt plaats in het sfeervolle Cultuurbos Bosvreugd in Tilburg. Voor de inhoud van het programma is de organisatie op zoek naar artiesten, muziekgroepen, koren, theatermakers, fanfares en kunstenaars die op vrijwillige basis een artistieke bijdrage willen leveren. Tilburg heeft al jaren een band met het Centrum Benebnooma.

Waarom deze oproep?
Het Benebnooma Festival wil deze band versterken en onder de aandacht brengen van het publiek. De financiele opbrengst van het Benebnooma Festival is bestemd om de activiteiten van SSB voor haar partner in Burkina Faso financieel te ondersteunen. Wil je meedoen? Dat kan door een mail te sturen naar; contact@benebnooma.nl

Centrum Benebnooma is gevestigd in de straatarme stad Koudougou in het west Afrikaanse land Burkina Faso. Benebnooma is een centrum waar kansarme jongens en meisjes (drop-outs) en kinderen terecht kunnen voor deelname aan onderwijs, workshops en een vorm van beroepsonderwijs waarbij onderlinge solidariteit en bestrijding van structurele armoede en onderontwikkeling centraal staan. Benebnooma is ook de organisator van het Internationaal bekende west Afrikaanse muziek en dansfestival Les Nuits Atypiques de Koudougou (NAK). In december jongsleden nam Jacques Mees en Louise Donker en band, op uitnodiging van SSB, met veel succes deel aan het festival in Burkina Faso.