Nieuws

kerst drive-thru
Let op! Dit artikel is al 166 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Bouwhal carnavalsstichting transformeert tot kerst drive-thru: in de auto genieten van kerstambiance, lekkernijen en cadeautjes

Normaal gesproken wordt in de bouwhal van de carnavalsstichting hard gewerkt aan praalwagens die heel Tilburg tijdens d’n Opstoet kan bewonderen. Dit jaar is dit door het coronavirus anders. Maar gelukkig hebben de creatieve onderneemsters Marieken Smeets-Bielars en Saskia Bodelier creatieve plannen met het terrein. In december openen ze er een kerst drive-thru met verschillende kerstkraampjes waar je met je auto langs kunt.

De kerst drive-thru is van 14 december tot en met 23 december geopend en richt zich zowel op de particuliere als zakelijke markt. Het werkt als volgt: je reserveert online een kaartje voor de kerst drive-thru en rijdt op de gereserveerde tijd naar de bouwhal. Hier kun je laten onderdompelen in de kerstambiance en rijd je langs verschillende kraampjes waar je geniet van oliebollen to go, kerstelfjes, warme chocomelk en meer. Ook kun je vooraf cadeautjes bestellen die lokaal worden ingekocht. De cadeautjes ontvang je dan aan het einde van de drive-thru.

Kortingscode voor particulieren

Op 19, 20 en 21 december is het voor particulieren mogelijk om een ticket te bestellen voor de kerst drive-thru. Je betaalt €36,- per auto (ongeacht hoeveel personen hierin zitten) en geniet van de met lichtjes en fakkels aangeklede kerststraat. Bij aankomst wordt je auto voorzien van feestartikelen. Daarna ga je door de drive-thru waarin je onderweg in een photobooth wordt gefotografeerd door een fotograaf, je vanuit de auto verschillende spelletjes speelt, geniet van warme chocolademelk, je vergaapt aan een vuurspuwer en nog veel meer.

Oftewel een leuke kerstactiviteit met genoeg te doen voor het hele gezin. Wij hebben ook nog een leuke kortingscode voor je. Met de code ‘TILBURG10’ krijg je namelijk 10% korting op je ticket op 19, 20 of 21 december. Reserveer snel je tickets! Bij succes worden er wellicht meer dagen voor particulieren aan het aanbod toegevoegd.

Leuke vervanger voor de kerstborrel

Ook richt de kerst drive-thru zich op de zakelijke markt. Want er zullen dit jaar weinig kerstborrels plaatsvinden. Marieken en Saskia hopen dat de kerst drive-thru een leuke vervanger van de kerstborrel is voor ondernemers. Zo kunnen ondernemers hun werknemers en hun gezinnen laten genieten van een leuke kerstbeleving en is het mogelijk om aan het eind van de kerst drive-thru een op maat gemaakt kerstpakket aan de werknemers te overhandigen. Meer informatie hierover vind je op de website.