Brengt u ook de gezondheid van uw kinderen mee in beeld?

Heeft u kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 11 jaar? Dan ontving u mogelijk een uitnodiging voor deelname aan de jeugdenquête 2013 van de GGD Hart voor Brabant. Het gaat om een grootschalig gezondheidsonderzoek onder ouders/verzorgers namens de 28 gemeenten in ons werkgebied.

Veel ouders vulden de jeugdenquête al in. Hoe meer ouders en verzorgers de vragenlijst invullen, hoe completer het beeld van de gezondheid, de leefomgeving en het welzijn van de kinderen in de leeftijd van 0 t/m 11 jaar. Op die manier weten gemeenten ook beter wat nodig is om kinderen zo gezond mogelijk te houden. Denk bijvoorbeeld aan gerichte acties om ouders te ondersteunen bij de opvoeding van hun kind. Of activiteiten om kinderen meer te laten bewegen.

Vult u de enquête ook in?
Alleen ouders die via een steekproef zijn uitgekozen ontvingen een vragenlijst. Ontving u een vragenlijst? Vul deze dan digitaal in: iedere 15e ‘digitale’ invuller ontvangt als dank een cadeaubon van 15 euro! Uw antwoorden verwerken we alleen op groepsniveau, zonder uw naam en adresgegevens. Daar kunt u op vertrouwen.

Meer informatie
Heeft u nog vragen over deze jeugdenquête? Neem dan contact op met de GGD Jeugdgezondheidszorg, tel. 0900 – 463 64 43, bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 14.00 uur. Of kijk op www.ggdmonitor.nl.