Contractverlenging voor Thomas Groels, coach Dames 1 hockeyclub Were Di

Thomas Groels, coach van Dames 1 van Were Di Tilburg, heeft zich voor het seizoen 2104-2015 voor het tweede achtereenvolgende jaar als hoofdcoach verbonden aan de Tilburgse hockeyclub. Groels was daarvoor assistent coach bij de dames van Were Di en bij de heren van Zwart-Wit.

Door de contractverlenging kan de club door op de ingeslagen weg. Groels: “Ons doel is om een stabiele factor in de overgangsklasse te zijn. Daarbij mikken wij op een positie aan de bovenkant.”

Het huidige team bestaat uit zowel speelsters afkomstig uit de eigen jeugdopleiding als uit speelsters afkomstig uit de (directe) omgeving. Groels: “Wij hebben als kleine stadsclub een zekere aantrekkingskracht op speelsters die, naast het leveren van goede prestaties, ook de familiare sfeer van onze club belangrijk vinden.” Daarnaast wordt het beleid van Were Di om meer doorgroeikansen te bieden aan de eigen jeugd, ook de komende jaren doorgezet o.a. door het versterken van de trainerspoule in zowel kwalitatieve als in kwantitatieve zin.