Curling Club Tilburg start nieuw seizoen

curling

Het winterseizoen gaat beginnen. Het ijs in het IJssportcentrum ligt weer op de vloer. De leden van de Curling Club Tilburg staan klaar om aan een nieuw seizoen te beginnen. Op 18 september mogen ze weer met de stenen over het ijs gaan schuiven. Vanaf dan zijn ze iedere donderdagavond weer actief. Gelijk aan het begin van het seizoen zijn er ook al enkele activiteiten.

  • Op 25 september spelen ze de eerste wedstrijden om de TT-Cup (Tilburg-Turnhout). Ze spelen iedere maand, om de beurt in Tilburg en in Turnhout bij Campina Curling.
  • Op 2 oktober starten we met een cursus van 3 avonden voor beginners.
  • En op 5 oktober beginnen de Europese Kampioenschappen van de C-groep, waar een van de Tilburgse dames ook aan mee doet. Bonnie maakt deel uit van het Nederlands Dames team. Zij hopen tijdens die EK een plaats te veroveren bij de EK voor de B-groep in november. De wedstrijden van de C-groep worden dit jaar in Nederland gespeeld, namelijk op de curlingbaan in Zoetermeer. Het is de eerste keer dat Nederland een curling EK organiseert. Verder gaan enkele jeugdleden er hard voor trainen om de talentgroep van de Nederlandse Curling Bond te kunnen bereiken.

Ben je ook enthousiast geworden en zou je eens willen komen kijken en / of meedoen? Kom op een donderdagavond om half 8 (19.30 uur) naar het IJssportcentrum in Tilburg. Daar kun je dan meer informatie krijgen. Of kijk op de website www.curlingclubtilburg.nl. Of neem contact op met de secretaris Jeroen Postma. Je bent welkom!