De Enssieg Groep blijft open en actief

enssieg

Veel bedrijven moeten noodgedwongen hun werkzaamheden stilleggen. Uit overwegingen met betrekking tot de veiligheid is dat ook verstandig. Want waar veel mensen tegelijk aanwezig zijn, is het risico van besmetting groter.

Ensieg Groep werkt ook volgens de aanbevelingen van het RIVM. De aard van het werk en de bescherming die de werknemers bij Ensieg Groep altijd dragen stellen ze echter in de gelegenheid om hun werk zonder onderbreking en zonder enig bijkomend risico uit te voeren.

Aanbevelingen van de overheid scheppen ook nieuwe kansen

Op 16 maart jl. maakte de Rijksoverheid in een toespraak van onze minister-president verregaande maatregelen bekend in verband met het Coronavirus COVID-19. Om deze nationale toestand het hoofd te bieden zullen we solidair moeten zijn en niet bij de pakken neer mogen gaan zitten. Dat geldt voor iedereen, dus: de schouders eronder. De Enssieg groep heeft diverse disciplines in huis om u daarbij nuttig behulpzaam te kunnen zijn.

Intensief reinigen van de (productie) vloeren, 0-reiniging

Binnen het takenpakket van Enssieg bestaat er een specialisme in het reinigen van vloeren. Zij raden met name in de huidige situatie een 0-reiniging aan. Deze zorgvuldige behandeling zorgt voor een maximale reiniging waarmee de vloer nadien weer volgens het standaard schoonmaakprotocol schoon gehouden kan worden.

De Enssieg Groep heeft genoeg kennis en ervaring in huis om op intensief gebruikte vloeren een dieptereiniging uit te voeren. Ze hebben zowel tijdens productie als stilstand de mogelijkheid en mankracht om uw (productie-) vloer weer op het vereiste hygiënische niveau te krijgen.

Spoedreparaties voor logistiek en voedselproductie bedrijven

Maximale veiligheid op de werkvloer, wanden en aanrijbeveiligingen bij productie en logistiek is essentieel. Laat daarom reparaties op tijd uitvoeren. Enssieg staat voor u paraat om met extreem snel-hardende materialen die reparaties te verrichten. Op deze wijze is er minimale hinder tijdens de werkzaamheden.

Meld uw spoedreparatie aan bij uw contactpersoon van De Enssieg Groep. Een foto bijleveren van het te repareren goed en vermelding van de afmetingen laten het proces nog sneller verlopen.

Leveren van reinigingsmiddelen voor de vloer

Maak de vloer in eigen beheer schoon met onze professionele reinigingsmiddelen voor intensief belaste (productie-) vloeren. De Enssieg Groep levert:

  • Enssieg Standard (voor dagelijks onderhoud en integrale reiniging) Bekijk hier het product: Enssieg Standard
  • Enssieg Intensive (voor intensieve reiniging van (sterke-) vervuiling Bekijk hier het product: Enssieg Intensive

Bestel via info@enssieg.nl of telefonisch. (013) – 4600 450. We leveren uit voorraad.

Leveren van reparatiematerialen voor de vloer

In eigen beheer vloer reparaties uitvoeren met geschikte en sneldrogende reparatie mortels en kunststoffen is mogelijk met de professionele materialen van Enssieg. Vraag om een bestel / hersteladvies op maat aan een van hun specialisten. Enssieg is werkzaam met de volgende restricties:

  • Enssieg werkt op locatie door
  • De showroom is uitsluitend na afspraak toegankelijk
  • Ze hebben een intern hygiëneprotocol opgesteld
  • Het protocol en de aanbevelingen van het RIVD worden thuis en op locatie gehanteerd