De Mandemakers Groep lanceert nieuwe wervingscampagne met raptalent Pjotr

Stel je voor! Je bent tussen de 18-25 jaar en je weet nog niet zo goed wat je wilt. In de schoolbanken zitten is niet echt je ding en het grote geld lonkt. Daarnaast wil je graag genieten van je vrijheid en samen lol maken met je maten. Wat ga je dan doen? De Mandemakers Groep speelt in op de belevingswereld van deze groep jongeren. In samenwerking met raptalent Pjotr ontwikkelden zij een wervingscampagne gebouwd op het nieuwe nummer van Pjotr “Ik moet gaan”. Het nummer, gelanceerd op 28 oktober 2022, is tevens in nauwe samenwerking ontwikkeld.

De wervingscampagne lanceert in week 45 en wordt breed weggezet via onder andere social platformen zoals TikTok en Instagram, bioscoopreclame, digitale radio en Spotify ads.

Focus op (leerling) chauffeurs

Hoewel De Mandemakers Groep een huis vol mogelijkheden is, richt deze wervingscampagne zich in eerste instantie specifiek op het vinden van (leerling) chauffeurs. Om te begrijpen hoe het is om te werken als chauffeur bij De Mandemakers Groep is Pjotr meerdere malen op bezoek geweest bij de grootste woonretailer van Nederland. “Niet zo zeer het werk, maar het gevoel van vrijheid die je ermee kunt behalen heb ik verwerkt in mijn nummer,” aldus Pjotr. “Ik vind het bijvoorbeeld heel tof dat je altijd samen met een vaste maat onderweg bent. Je levert de mooiste producten en komt altijd met toffe verhalen thuis. Je beleeft veel vrijheid onderweg en rijdt in een dikke wagen. Hoe ik dat ervaren heb, heb ik geprobeerd te vangen in deze track. Daarnaast werk ik veel met jongeren. Ik kan het gevoel heel erg begrijpen dat ze zich soms vast voelen zitten in een situatie. Maar met “Ik moet gaan” wil ik die positieve vibe overdragen van het grijpen van kansen’’.

Ga ervoor

De wervingscampagne van De Mandemakers Groep nodigt uit om kansen te grijpen. En sluit naadloos aan bij het DNA van het familiebedrijf. De mogelijkheden om te groeien zijn eindeloos. Jan Strik HR-directeur bij De Mandemakers Groep legt het als volgt uit: “De Mandemakers Groep is een echt familiebedrijf. Dit betekent dat we korte lijnen hebben en veel van onze collega’s persoonlijk kennen. Ook al zijn we inmiddels met ruim 6.000 man. Hierdoor zijn er genoeg verhalen van collega’s die ooit onderaan de ladder zijn begonnen en zijn doorgegroeid naar andere of hogere functies. Zelf ben ik daar denk ik een mooi voorbeeld van. Ik werk al 24 jaar bij deze club en ben ooit begonnen als salarisadviseur. Ook tegen bekenden zou ik zeggen “Ga ervoor…solliciteer en ontdek zelf waar je terecht komt’’.”

Meer informatie

Wil je meer weten over werken bij De Mandemakers Groep? Wij plaatsen de vacatures van het familiebedrijf in onze vacaturebank. De actuele vacatures vind je hier. Neem vooral ook een kijkje op de website van De Mandemakers Groep!