Deze zomer vindt de eerste editie van T-Adventure games plaats: gratis zomerspelen voor de jeugd

T-Adventure Games

Deze zomervakantie wordt Sportcomplex T-Kwadraat omgetoverd tot één groot speelparadijs: een toffe plek voor de jeugd om samen te komen sporten. Tijdens de allereerste editie van de T-Adventure Games kun je meedoen aan allerlei activiteiten: lasergamen, boogschieten, speedminton, stoepranden, voetbal en meer. De T-Adventure Games vinden plaats van 26 juli tot en met 3 september. 

Zomerspelen voor de jeugd

Gedurende zes weken is het doel om kinderen kennis te laten maken met gebied Stappegoor en lekker te laten bewegen. Alle kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 13 jaar kunnen dagelijks gratis komen sporten in Sportcomplex T-Kwadraat. Een leuke vakantie-activiteit voor het gezin of met vriendjes en vriendinnetjes.

Deelnemers ontvangen na minimaal één uur sporten ook een voucher voor gratis toegang tot Recreatiebad Stappegoor. Deze voucher is geldig tot en met 5 september.

Deelname T-Adventure Games

Begeleiding en toezichthouders zijn aanwezig tijdens de activiteiten. Begeleiding van de jeugd (18+) is ook welkom en kan meedoen. Er zal geen horeca aanwezig zijn, deelnemers mogen wel zelf eten en drinken meenemen. Het is verplicht om vooraf te reserveren voor de T-Adventure Games.

Per dag zijn er twee verschillende tijdsblokken, waar maximaal 50 kinderen aan kunnen deelnemen.

  • 11.30 – 14.00 uur
  • 15.30 – 18.00 uur

Komt jouw (klein)zoon of (klein)dochter deze zomer naar de T-Adventure Games? Reserveer je ticket(s) vooraf de webshop via deze website. Dit kan maximaal één week van tevoren.