Dit zijn de finalisten voor de JOST Starterstrofee

JOST

Dinsdag 26 juni is het zo ver: de uitreiking van de JOST Starterstrofee. Tijdens dit evenement nemen vijf jonge ondernemingen het tegen elkaar op onder toeziend ook van de vijfkoppige jury én het publiek. De finale gaat om 19.00 uur van start in het Willem II stadion. Mocht je er graag bij willen zijn, kijk dan even hier

In de voorronde hebben eerder al tien bedrijven gestreden om een plek in de finale, waaruit vijf finalisten naar voren zijn gekomen:

Na de presentatie van hun bedrijf middels de voor hen ontwikkelde bedrijfsvideo, zal ieder van deze kandidaten zich verdedigen tegenover de jury. Uiteindelijk zal één bedrijf met de prijzenpot naar huis gaan, met onder andere een bedrijfsmagazine door Q-Promotions en een interview met Tilburg.com.

JOST Starterstrofee

JOST staat voor Jonge Ondernemingen Sociëteit Tilburg. Het is een ontmoetingsplaats van en voor jonge ondernemingen uit Tilburg en omgeving. De vereniging organiseert regelmatig interessante bijeenkomsten over relevante thema’s die te maken hebben met ondernemen en verkopen. Denk aan marketing, acquisitie, communicatie, bedrijfsontwikkeling en financiën en administratie.

De JOST Starterstrofee wordt dit jaar voor de tiende keer uitgereikt. De kandidaten worden onder andere beoordeeld op hun presentatie, toekomstvisie, haalbaarheid, ondernemerschap en originaliteit. Vorig jaar sleepte Communicatiebureau Strooploos de Startestrofee in de wacht.