Elektronicadiscounter BoXXer bouwt uit in Tilburg!

Boxxer bouwt uit

Meer laten zien in nóg betere presentaties met een ruimer assortiment aan apparatuur. Om dat te realiseren is elektronicazaak BoXXer in Tilburg één deur verhuisd. Het pand waar ze nu zitten is twee keer zo groot: ze zijn van 500 naar 1000 vierkante meters gegaan. Het nieuwe adres van BoXXer is Bosscheweg 253. Franchisenemer Benno Berends is daar erg tevreden over en dat laat hij graag weten. 

“Al sinds 2003 ben ik betrokken bij de BoXXer-formule, toen in Winterswijk opgestart. Eind 2017 begonnen we in Tilburg. Uitgangspunt was en is nog steeds dat klanten in één oogopslag in winkels kunnen kiezen, maar ook online. Daarbij geldt: online is BoXXer goedkoop, maar in de winkels zijn klanten voordeliger uit. Die formule geldt voor witgoed, maar ook voor smart-tv’s, laptops, stofzuigers en andere elektronica. In Tilburg kunnen we dit vanaf heden veel beter laten zien op onze nieuwe, ruimte locatie. Daar zijn we als team best trots op!”

Discountprijzen

Los van de nette presentatie, het ruime aanbod aan elektronische producten en de bijbehorende discountprijzen is BoXXer ervan overtuigd dat een winkel met deze formule goed draait, omdat alles in eigen beheer wordt geregeld. Van verkoop tot montage en reparatie. “Wij hebben (desgewenst) eigen installateurs/monteurs, die we bovendien mogelijkheden bieden op het gebied van bijscholing. Hoe meer we vanuit onze eigen organisatie kunnen aansturen en realiseren, hoe beter dat is voor onze klanten. Oftewel: hoe korter de lijntjes, hoe persoonlijker onze service. En het vertrouwen groeit als klanten vaste gezichten van BoXXer (blijven) zien.”

Meer info over BoXXer

Het nieuwe adres van BoXXer Tilburg is Bosscheweg 253. Ook zijn zij op zoek naar personeel! Lijkt het je leuk om het gezellige en familiaire team te versterken? Stuur dan een berichtje naar benno@boxxer.nl of neem een kijkje op www.boxxer.nl. De openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag: 13:00-18:00
  • Dinsdag: 09:00-18:00
  • Woensdag: 09:00-18:00
  • Donderdag: 09:30-20:00
  • Vrijdag: 09:30-18:00
  • Zaterdag: 09:00-17:00
  • Zondag: Gesloten