Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis lanceert nieuwe website

nieuwe website

Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg/Waalwijk heeft een compleet nieuwe website in gebruik genomen. De nieuwe, gebruiksvriendelijke site www.etz.nl is volledig ingericht naar de wensen van patiënten en bezoekers. De site heeft een goede zoekfunctie en is geschikt voor alle apparaten (mobiel, tablet, computer).

Bij de vormgeving van de site is gebruik gemaakt van de nieuwe, frisse huisstijl van het fusieziekenhuis. De site heeft een eenduidige uitstraling, passend bij de nieuwe positionering (‘Buitengewoon’) van het ETZ.  De komende tijd houdt het ETZ zich bezig met de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’. Het ziekenhuis voegt bijvoorbeeld nog veel meer pagina’s, teksten, afbeeldingen en video’s aan de site toe.

Prettig leesbaar

De nieuwe site van het ETZ voldoet aan de modernste webvereisten. Zo is de site volledig afgestemd op het zoekgedrag van bezoekers. ​Tegenwoordig zoeken mensen hun informatie steeds meer via zoekmachines, zoals Google. De nieuwe website komt daaraan tegemoet door een optimale zoekfunctie te realiseren en gebruikers al gerelateerde informatie te bieden. Daarnaast is het mogelijk om informatie van verschillende afdelingen, specialismen en centra aan elkaar te koppelen, waardoor de bezoeker snel bij de gewenste informatie uitkomt. Bovendien is de website nu zowel op tablet, mobiel en laptop prettig leesbaar.

De belangrijkste verbeteringen ten opzichte van de oude sites van het St. Elisabeth en het TweeSteden ziekenhuis:

  • betere zoekfunctie;
  • duidelijkere structuur;
  • website wordt beter gevonden in Google;
  • de site ‘denkt’ mee en toont gerelateerde informatie bij een pagina. Bijvoorbeeld: een sitebezoeker zoekt op een specialisme in Waalwijk, dan krijgt de bezoeker een melding over mogelijke wegwerkzaamheden (als die er zijn) of artikelen die bij dat specialisme passen;
  • de website is geschikt voor alle apparaten (mobiel, tablet, computer), de site past zich qua lay-out aan het apparaat aan waarop wordt gekeken;
  • duidelijkere weergave van berichten op social media.

Reacties zijn welkom via communicatie@etz.nl.