Fotowedstrijd “Mooiste kern van Brabant” van start

Fotowedstrijd

Veel inwoners in Brabant vinden hun dorp enigszins gevoed door een vorm van gepast chauvinisme “de mooiste kern van Brabant”. En met recht natuurlijk want waarom zou je niet trots zijn op je eigen dorp.

En om die woorden kracht bij te kunnen zetten, start vanaf heden de fotowedstrijd “mooiste kern van Brabant”onder de dorpsraden en inwoners uit de kernen van Brabant. De stichting Kleine Kernen roept de bewoners op om de mooiste foto’s van hun dorp in te zenden. Uit de inzendingen zal een deskundige jury de mooiste foto’s gaan kiezen. De foto’s van de 12 mooiste kernen worden verwerkt in een kalender die voor het jaar 2021 zal worden uitgegeven. En wie wil zijn of haar dorp nou niet op zo’n kalender hebben staan?

 Wat moet je doen?

Stuur je mooiste foto (of foto’s) met een onderwerp naar de redactie. Onderwerpen zouden kunnen zijn: natuur, zorg, dorpsgezichten, leefbaarheid, voorzieningen, woningbouw. Eigen invulling van het beeld is natuurlijke ook goed.

Je kunt foto’s voor de fotowedstrijd inzenden tot en met dinsdag 17 november. Bij de foto’s in het kort aangeven:

  • Wat staat er op de foto?
  • Door wie is de foto gemaakt?
  • Door welke dorpsraad de foto is ingestuurd indien dat van toepassing is.

Foto’s dienen rechtenvrij te zijn. Eventuele personen op de foto moeten instemmen voor het gebruik van de foto voor de wedstrijd. Door foto’s op te sturen geef je toestemming om deze te mogen delen.

Let op! Iedere foto – het bestand van de foto- moet de grootte hebben van minimaal 1 MB.

De foto’s kunnen worden aangeleverd via het e-mailadres info@kleinekernen.nl. Zeer grote of meerdere bestanden (tot 2GB!) kun je aanleveren via www.wetransfer.com