GGN Brabant Gerechtsdeurwaarders & Incassospecialisten

Wij reduceren debiteurenrisico’s op een klantgerichte manier die aansluit bij úw ondernemersdoelstellingen.

Uw klanten zijn uw bestaansrecht en in de meeste gevallen verloopt alles probleemloos. Maar soms gaat het mis, bijvoorbeeld omdat de rekening niet of te laat wordt betaald. Een vervelende zaak, los nog van de tijd en de energie die het u vraagt om het op te lossen.
GGN kan u helpen om dit op te lossen want onze kantoren zijn gespecialiseerd in het incasseren van geldvorderingen en daarmee samenhangende juridische diensten.

Gedegen kennis, landelijke dekking
GGN staat voor Groep Gerechtsdeurwaarders Nederland en de aangesloten GGN kantoren vormen al jarenlang de toonaangevende incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie in Nederland. Sinds 2002 zijn wij met ruim 30 vestigingen gezamenlijk actief door het hele land onder de naam GGN. Door deze regionale oorsprong beschikt GGN over een gedegen kennis van de lokale markten. Incassospecialisten én gerechtsdeurwaarders: GGN heeft ze beide in eigen huis. Wij zijn dan ook niet alleen zeer ervaren in het incasseren van geldvorderingen, maar bieden u ook uitgebreide juridische expertise. Kortom, voor alle aspecten van effectief creditmanagement kunt u terecht op één adres, van de eerste factuur tot en met gerechtelijke incasso.

GGN Brabant
GGN Brabant is ontstaan uit de krachtenbundeling van twee bekende Brabantse deurwaarderskantoren: GGN Netten (Tilburg) en GGN Van Gompel & Van Ooijen  (Eindhoven). GGN Brabant staat voor een unieke combinatie van kwaliteiten: enerzijds de kracht die alleen het grootste kantoor van Brabant kan bieden, anderzijds is persoonlijke service vanzelfsprekend voor ons. Wij adviseren en ondersteunen onze cliënten in alle aspecten van debiteurenbeheer. Vanaf de eerste factuur tot en met gerechtelijke incasso. Met onze vestigingen in Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en binnenkort ook Breda hebben we volledige dekking in Brabant.Voor ambtelijke werkzaamheden buiten haar werkgebied, dat zich over geheel Brabant uitstrekt, maakt zij gebruik van de overige GGN vestigingen in het land. Daarbij blijft GGN Brabant uw enige aanspreek- en contactpunt.

Belangrijk voor het succes van GGN Brabant is haar streven naar een optimale klantrelatie. De inbreng van GGN Brabant in deze relatie is een onderscheidend hoog incassorendement met daar waar mogelijk (en gewenst) klantbehoud voor onze opdrachtgevers. Debiteuren worden te allen tijde correct en met respect behandeld. Op basis van analyses, ervaringcijfers en kennis van markt en mogelijkheden, levert GGN Brabant structureel een bijdrage om de processen aan de acceptatie- en beheerzijde van onze opdrachtgevers verder te optimaliseren. Omdat geen enkele opdrachtgever hetzelfde is, noch diens debiteurenportefeuille, is de incassoaanpak van GGN Brabant altijd op maat en te allen tijde in lijn met de relatiewaarden van uw bedrijf.