Administratie, horeca, marketing & meer: de leukste vacatures in Tilburg deze week!

leukste vacatures

Maandag vacaturedag! Ook deze week zetten we weer een hoop leuke vacatures in de regio Tilburg voor je op een rijtje. Als je op zoek bent naar een leuke werkgever, ben je hier aan het juiste adres. Lees snel verder voor de leukste vacatures. 

Uitgelichte vacatures

De Mandemakers Groep zoekt salarisadministrateur

De Mandemakers Groep is op zoek naar een salarisadministrateur. Je kunt volledig bezig zijn met de salarisadministratie en vanuit jouw expertise de HR teams aanvullen. De afdeling salarisadministratie is onderdeel van de HR afdeling, die bestaat uit 37 collega’s. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de volledige salarisadministratie. Iets voor jou?

Café Stoffel zoekt horecatoppers

Ben jij op zoek naar een leuk bijbaantje in de horeca? Café Stoffel is momenteel op zoek naar meerdere horecatoppers. Verwacht een gezellige werksfeer, een topteam, goed salaris en doorgroeimogelijkheden. Voel jij jezelf thuis in de keuken, ben je graag op het terras te vinden en heb je oog voor gastvrijheid? Dan is dit zeker iets voor jou!

Meer leuke vacatures

Nieuwsgierig naar meer leuke vacatures? Check ze hieronder:

Online vacaturebank

Natuurlijk staan er nog veel meer vacatures in onze vacaturebank. Benieuwd? Klik dan snel hier voor meer vacatures!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden