Horeca, monteurs, administratie & meer: dit zijn de leukste vacatures in Tilburg deze week!

Blue monday

Al een beetje bijgekomen van het Hemelvaartsweekend? Wij in ieder geval wel! We zijn meteen weer in de pen geklommen om onze trouwe bezoekers te voorzien van leuke content. Het is weer maandag, dus dat betekent dat we de leukste vacatures uit de regio op een rijtje zetten! Lees snel verder.

Uitgelichte vacatures

VSB Wellness zoekt sauna-zwembad servicemonteurs

Heb jij technische aanleg of heb je ervaring met loodgieterswerk? Dan is VSB Wellness op zoek naar jou! Als sauna-zwembad monteur ben je vooral bezig met het oplossen van storingen en het verlenen van service aan sauna’s, stoomcabines, zwembadinstallaties en whirlpools. Daarnaast ga je aan de slag als monteur met de installatie van nieuwbouw zwembaden, stoomcabines, wellness projecten en diverse bouwkundige projecten.

De Krachtcentrale 013 zoekt officemanager

Ben jij proactief, organisatorisch, zie je altijd kansen voor verbetering en wil je genieten tijdens je werk? Als officemanager bij De Krachtcentrale ga je verschillende taken en verantwoordelijkheden, zo ben je verantwoordelijk voor opstellen van offertes, facturen en debiteurenbeheer, agendabeheer en het verbeteren van administratieve processen. Lijkt het jou leuk om in een kleinschalig team te werken? Lees dan snel verder!

Meer vacatures

Woonsfeer zoekt aanstormend verkooptalen met affiniteit voor wooninrichting

Woonsfeer is op zoek naar een nieuwe verkoopadviseur voor in de mooie showroom in Tilburg noord. Ervaring is geen vereiste, maar wel een pré. Als verkoopadviseur bij Woonsfeer help je klanten bij de keuze voor vloeren, vloerbedekking, raambekleding en binnenzonwering. Je begeleidt het verkooptraject van A tot Z. Lijkt het jou leuk om dit avontuur aan te gaan?

Werken bij Café Slagroom

Café Slagroom is een bruin eetcafé met een typisch Nederlandse uitstraling uit de jaren ’50. Bij Slagroom kun je terecht voor een heerlijke lunch, diner en natuurlijk kun je er ook borrelen. Café Slagroom heeft enkele vacatures openstaan. Benieuwd welke? We zetten de openstaande vacatures op een rij:

Werken bij De Burgerij

Wil je werken bij een werkplek waar je jezelf waant in het Franse land? Dan is werken bij De Burgerij iets voor jou! Bij De Burgerij hebben ze veel verschillende gerechten op het menu staan. Van stamppot tot kaviaar, bij De Burgerij hebben ze voor ieder wat wils. Kom jij het team van De Burgerij versterken?

Instagram vacaturebank

Op het account vacaturebank_tilburg delen we ook allerlei interessante vacatures. Zo mis jij geen enkele vacature! Benieuwd? Volg ons vacatureaccount hier en blijf op de hoogte van het vacatureaanbod in Tilburg!

Nog meer vacatures

Staat de ideale functie voor jou er niet tussen? Kijk dan snel eens in onze vacaturebank. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacatureaanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden