Horeca, orthodontie, stage lopen bij Tilburg.com & veel meer: dit zijn de leukste vacatures in Tilburg!

Na een week met de dikste winterjas te hebben moeten rondlopen, halen we nu onze regenjassen uit de kast. Ideale omstandigheden voor nieuwe vacatures dus! Onze vacaturebank staat vol met vacatures uit de regio Tilburg. Neem ook eens een kijkje op ons nieuwe Instagramaccount vacaturebank_tilburg. Zoals je van ons gewend bent, trappen we de week af met de leukste vacatures in Tilburg en omstreken. 

Uitgelichte vacatures

De Vos en de Craen zoekt een gastheer/gastvrouw (32 uur)

De Vos en de Craen is op zoek naar een gastheer/gastvrouw die 32 uur per week het leuke team van De Vos en de Craen komt versterken. Ben jij sociaal en houd jij ervan om alle gasten zich helemaal op hun gemak te laten voelen? Voor een leuke, veelzijdige en vooral gezellige baan moet je écht bij De Vos en de Craen zijn aan het bruisende Piusplein. Benieuwd? Lees snel verder!

OrthoTilburg zoekt orthodontie assistent(e)

Lijkt het jou leuk om in een mooie en moderne orthodontistenpraktijk te werken? Het team van OrthoTilburg is op zoek naar een enthousiaste orthodontie assistent(e). Als orthodontie assistent(e) heb je een leuke en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden. Daarnaast kom je te werken in een gezellig team met veel gemotiveerde collega’s.

ALSG zoekt cursusmanager

Stichting ALSG (Advanced Life Support Groep) is een trainingscentrum dat kortdurend onderwijs geeft voor en door artsen, verpleegkundigen en andere hulpverleners werkzaam in de acute geneeskunde en rampenhulpverlening. Als cursusmanager ben je van het begin tot het eind verantwoordelijk voor één of meerdere cursussen binnen ALSG. Daarnaast werk je veel zelfstandig, maar natuurlijk ook met collega’s.

Lekkernij Tilburg zoekt winkelmedewerk(st)er Kaas & Delicatessen

Wil jij in een winkel werken met heerlijke producten? Kaas- en delicatessenzaak Lekkernij Tilburg op de Westermarkt is op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerk(st)er Kaas & Delicatessen. Als medewerk(st)er bij Lekkernij Tilburg heb je veel contact met klanten in de winkel en verras je de klanten met de lekkerste delicatessen.

MExT! zoekt contactcenter medewerk(st)er

MExT! is de leverancier van praktische EHBO-diensten en -producten voor meer dan 350.000 bedrijven en instellingen in de Benelux en Duitsland. Ze zijn op dit moment op zoek naar een medewerk(st)er die het contactcenterteam wil versterken! Ben jij degene die klanten en prospecten durft te bellen om afspraken te maken? En kun jij met passie vertellen over de EHBO-producten van MExT!? Twijfel dan niet en wie weet word jij onderdeel van MExT!

Werken bij Doloris’ Rooftop

Lijkt het jou leuk om te werken bij een van de grootste rooftopbars van de Benelux? Grijp nu je kans, er staan namelijk enkele functies open bij Doloris’ Rooftop. Doloris creëert memorabele ervaringen. Er is nieuwsgierigheid en moed voor nodig om het onbekende te verkennen. En jij weet, als onderdeel van het team, de sfeer van Doloris goed over te brengen aan de gasten.

Stagelopen bij Tilburg.com

Wil jij stagelopen bij het grootste online platform van de stad? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar stagiaires. Elke dag zijn wij bezig om iedereen fan te maken van Tilburg, onze stad. Dat doen we voor tienduizenden fans, volgers, miljoenen bezoekers per jaar en dik duizend tevreden klanten. Wil jij jezelf ontwikkelen bij ons? We maken graag kennis met je.

Instagram vacaturebank

Ja! Je leest het goed: we hebben ook een vacaturebank op Instagram. Wil jij nooit meer een leuke vacature missen? Volg dan ons nieuwe Instagram account! Op het account – genaamd vacaturebank_tilburg – komen de leukste vacatures van Tilburg en omstreken online. Zo kunnen wij jou nog veel beter helpen met de zoektocht naar een leuke baan. Benieuwd? Volg ons vacature account hier!

Meer vacatures

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kunt in Tilburg en omgeving? Onze vacaturebank staat altijd bomvol met vacatures. Wil je niks missen van het vacature aanbod in Tilburg? Twijfel niet en abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden