ICT-dienstverlener Tredion opent nieuwe locatie in Tilburg

tredion

Tilburg heeft er een nieuwe ICT-dienstverlener bij. Tredion heeft namelijk een vestiging geopend in Tilburg. De Gorinchemse ICT-dienstverlener is een strategisch partnerschap aangegaan met Station88. De zogenaamde Office Hub vindt onderdak bij Station88 in de Tilburgse Spoorzone.

Het vestigen van de Office Hub in de inspirerende Spoorzone in Tilburg dient meerdere doelen. Bestaande Brabantse relaties kunnen nog beter bediend worden. In navolging van de Office Hub in Rotterdam biedt deze locatie gelegenheid klanten en relaties te ontvangen.

Het ‘Huis voor Ondernemerschap en Innovatie’, Station88, biedt ons bovendien dé faciliteiten en inspiratie om lokale ondernemers te ondersteunen bij hun strategische ICT-plannen. Tredion zoekt altijd verbinding met bedrijven en gaat deze actieve rol ook in Tilburg vervullen. Ze wil ondernemerschap stimuleren in deze bruisende stad.

Talent

Ook de aanwezigheid van veel en verschillende onderwijsinstellingen maakt Tilburg een aantrekkelijke stad. In de voortdurende zoektocht naar talent denkt Tredion met het openen van deze Office Hub de aantrekkingskracht voor talentvolle ICT-studenten te vergroten.

Huis voor Ondernemerschap

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, is hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Station88 faciliteert het delen van kennis en creëert bewustwording. Ondernemers worden geïnspireerd en gemotiveerd om zich te ontwikkelen en te groeien. Er wordt een veelzijdig online- en offlineprogramma aangeboden, wat bestaat uit inspiratiesessies, seminars, workshops en webinars.