Nieuws

ijspret
Let op! Dit artikel is al 1163 dagen oud en wellicht niet meer relevant

IJspret in Tilburg: schaatsen op de Pius en bouwvakkers ijshockeyen in Spoorpark

Veel mutsen, capuchons, oorwarmers, sjaals en handschoenen in het straatbeeld. Het vriest al een aantal dagen voortdurend en dit zorgt ervoor dat je momenteel al op verschillende plaatsen kunt schaatsen. 

Foto header: Freddie de Roeck

IJshockeywedstrijd in het Spoorpark

ijspret-3

Op het voormalige Van Gend & Loosterrein wordt hard gewerkt om het braakliggende terrein te transformeren tot Spoorpark. De bouwvakkers proberen er het beste van te maken en daarom organiseerden ze donderdagochtend een ijshockeywedstrijd. Ook Leo Alkemade nam een kijkje, deed mee en dat leverde volop ijspret op.

Schaatsen op de Piushaven

ijspret-2

Het is lang geleden dat we voor het laatst op de Piushaven konden schaatsen, maar nu is het zover. De hele dag door worden er ijshockeywedstrijden georganiseerd en schaatsen jong & oud op de haven. Tussendoor kun je natuurlijk de warmte opzoeken bij de verschillende horecagelegenheden aan de haven.

Students on ice


Op de campus van Tilburg University zijn de plassen flink bevroren. Er wordt dan ook al volop geschaatst. Goede tijdsbesteding tussen het studeren door!

Ga jij ook schaatsen?

Doe dan voorzichtig! Op lang niet alle plekken is het ijs dik genoeg om te schaatsen. Wil je er zeker van zijn dat je niet door het ijs zakt? Ga dan gewoon lekker naar de Ireen Wüst IJsbaan op Stappegoor. Ben jij wel een waaghals die het op natuurijs gaat proberen? Kleed je dan in ieder geval heel warm aan en ga nooit alleen .

Reageer op dit bericht