Nieuws

Van Mossel banenmarkt
Let op! Dit artikel is al 99 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Kennismaken met werkgever Van Mossel onder het genot van een hapje en drankje tijdens de banenmarkt

Van Mossel Automotive Groep is als grootste automotive bedrijf van Nederland altijd op zoek naar nieuw talent. In en rondom Tilburg staan er nog verschillende vacatures in allerlei functies open. Om te zorgen dat jij je al helemaal kan voorstellen hoe het is om te werken voor Van Mossel, bieden zij donderdag 14 oktober een kijkje in de keuken met de banenmarkt. Die avond krijg jij de kans om – onder het genot van een hapje en drankje – op je gemak kennis te maken met jouw (mogelijke) nieuwe werkgever. Is dat voor jou? Lees dan verder!

Aftersales, serviceadviseur, automonteur en meer

Ga jij het aftersales team versterken om de werkplaatsen naar een hoger niveau te tillen? Zorg jij als serviceadviseur voor 100% klanttevredenheid? Of sleutel jij graag aan auto’s? Dan is dit je kans! Tijdens de banenmarkt stelt Van Mossel zich voor en laten daarmee zien wat zij voor jou kunnen betekenen. Ook krijg je alvast de kans om je nieuwe collega’s te ontmoeten. Zo ga je naar huis met een duidelijk beeld van werken bij het grootste automotive bedrijf van Nederland. Na de rondleiding is er veel tijd om rustig vragen te stellen en je ervaringen te delen.

Wil jij alvast bekijken welke vacatures in Tilburg bij jou zouden passen? Je checkt ze hier.

Iedereen is welkom

Heb je al ervaring in een aftersales of autoschade functie, of volg jij een opleiding in één van deze richtingen? Dan mag je deze dag niet missen. Maar ook wanneer je twijfelt je of je de juiste vooropleiding of relevante werkervaring hebt, is het de moeite waard hier achter te komen op de banenmarkt. Het enige dat je hoeft te doen om erbij te zijn is vooraf aanmelden, dat kan via deze website. Het invullen van je naam, telefoonnummer en/of e-mailadres is voldoende. De banenmarkt vindt plaats bij Van Mossel aan de Ringbaan Noord 65 in Tilburg.