Klussen, opruimen of verbouwen? Win nu een container (voor een week) van Verhoeven B.V.

Verhoeven

Met minder activiteiten, (mogelijk) geen vakanties en extra veel vrije tijd is dit het perfecte seizoen om je huis eens onder handen te nemen. Ga jij deze zomer eindelijk die keuken verbouwen? Of die gigantische rommelzolder ordenen? Dan is het natuurlijk ideaal om een grote container buiten te hebben staan waar je alle zooi meteen in kan kieperen. En hoe fijn is het als deze container ook nog eens wordt opgehaald…

Een écht Tilburgs bedrijf dat deze service al tientallen jaren aanbiedt, is Verhoeven BV. Ze bieden containers aan in alle vormen en maten. Voor onder andere puinafval, grofvuil en groen- en tuinafval.

Een écht Tilburgs bedrijf

Verhoeven BV is een écht Tilburgs familiebedrijf. Opgericht in 1953 aan de Rielseweg en na een aantal verhuizingen nu gevestigd aan de Centaurusweg. Inmiddels runt Roel Verhoeven, de derde generatie van de familie, het bedrijf. En in al die jaren is er ook heel wat veranderd.

Waar de focus van het bedrijf vroeger lag op grondwerk (voor de fundering van woonhuizen), is dit langzaam verschoven naar containerservice en afvalinzameling. En ook circulaire economie, VANG (van afval naar grondstof) en de vermindering van CO² uitstoot worden alsmaar belangrijker. Met name voor de nieuwe locatie van Verhoeven aan de Centaurusweg (naast de huidige locatie). Het nieuwe terrein van circa 2,5 hectare biedt veel nieuwe mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld gelegen aan het water waardoor de mogelijkheid tot scheepvaart ontstaat, wegen worden ontlast en er minder CO² vrijkomt. Ook wil Verhoeven zich in de toekomst nog meer bezighouden met het recyclen van van afval tot grondstof.

Ben je benieuwd wat er met het afval gebeurt, nadat het in containers aankomt bij Verhoeven BV? Bekijk dan de onderstaande video van Omroep Tilburg.

Winactie

En nu hebben we nog wat leuks voor je: wij mogen een container weggeven aan een gelukkige klusser. Dat betekent dat Verhoeven een container komt leveren, je deze een week lang mag vullen en dat ze de container daarna weer ophalen.

Meedoen aan de winactie kan door (onder dit artikel op Facebook) een foto achter te laten van jouw klusproject, rommelzolder, verwilderde tuin of iets anders waar je de container goed voor kunt gebruiken. De winnaar wordt op woensdag 1 juli bekendgemaakt.