Koepelhal decor voor allereerste ligconcert in Tilburg

ligconcert

Op zaterdag 29 juni vindt er in de Koepelhal een wel heel bijzonder concert plaats, namelijk een ligconcert. Wat is een ligconcert is? Heel simpel. Iedereen neemt een matje, matras of luchtbed mee naar de Koepelhal, gaat liggen en geniet van de muziek die er die avond gespeeld wordt. Op 29 juni wordt Canto Ostinato ten gehore gebracht door Sandra en Jeroen van Veen.

Foto: Facebook Theaterkantoor.nl

Ligconcerten

Een ligconcert is, zoals hierboven beschreven, een concert waarbij iedereen een matras of matje mee naar binnen neemt. Dit is natuurlijk redelijk wat gesjouw, maar het is het zeker waard. Bezoekers van eerdere ligconcerten in Nederland beschrijven de sfeer als een open festivalsfeer met een vleugje kampeercouture. Wat, behalve de muziek, nog meer mooi is aan deze concerten is dat mensen gemakkelijk naast vreemden gaan liggen en snel contact hebben met hun buren.

Theaterkantoor.nl

Het creatieve kantoor Theaterkantoor.nl organiseert de ligconcerten. Zij zijn gespecialiseerd in muziektheater en unieke belevingsconcerten. Inmiddels zijn de ligconcerten een soort handelsmerk van het kantoor geworden, zo staan er ligconcerten in onder andere de Koepelgevangenis in Arnhem en het Scheepvaartmuseum in Amsterdam op de planning.

Een ligconcert zoals die van Theaterkantoor.nl is uniek en vind je nergens anders. Dit is ook de reden dat de naam beschermd is, zo kunnen ze dit waarborgen. Zeker nu de concerten erg populair zijn en snel uitverkopen. Ook het kiezen van een locatie gebeurt niet zomaar, er moet aan veel voorwaarden worden voldaan. Het belangrijkste is de sfeer en de uitstraling van de locatie. De Koepelhal heeft duidelijk aan deze voorwaarden voldaan en is op 29 juni vanaf 20.30 uur het decor van het eerste ligconcert in Tilburg.

Tickets

Op zaterdag 29 juni speelt het beroemde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen de compositie Canto Ostinato in de Koepelhal. Wil jij aanwezig zijn bij het eerste officiële ligconcert in Tilburg? Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Theaterkantoor.nl, deze kosten €38,50 per stuk. Wacht niet te lang, de concerten zijn populair en verkopen snel uit!