KraftBier introduceert carnavals drive-thru: coronaproof carnavalsbeleving met dj, confetti, bier en meer

carnavals drive-thru

Nu het openbare carnaval niet doorgaat, ontstaan er veel initiatieven om thuis coronaproof carnaval te vieren. Zo lanceerde KraftBier een Kruikenbox. Dit is een box met alle ingrediënten om er thuis een leuke carnaval van te maken. Tijdens het ophaalmoment van deze Kruikenboxen organiseert KraftBier een coronaproof carnavals drive-thru. 

En dat werkt als volgt: je bestelt online een Kruikenbox (met daarin bier, borrels, worstenbrood, aankleding en meer) en komt deze op donderdag 11 februari ophalen. Dan staat de carnavals drive-thru namelijk voor je klaar. Je rijdt door de drive-thru en geniet in een minuut van muziek van een dj, confetti en muziek. Helemaal volgens de huidige coronarichtlijnen. De dj staat op gepaste afstand en de Kruikenbox wordt bij je achterin de auto gezet. Zo houden alle medewerkers van de drive-thru netjes afstand.

Kroegbeleving geven

“We willen de mensen die hun welverdiende biertjes, Schrobbelèr en worstenbrood op komen halen toch nog die beleving geven die ze normaal in de kroeg krijgen. Je kent het wel: je zoekt je vrienden of de uitgang, confetti in je oog, een rookmachine blaast door je kiel, bier in je nek. Dat is wat je wil,” aldus Joris van KraftBier.

In de Kruikenbox zit overigens ook speciaal door KraftBier gebrouwen carnavalsbier: Kruikenzeik. “Dit keer geen speciaalbier, maar een echte pils. Een uniek bier dat je tijdens carnaval zeker moet proeven,” vertelt Rob van Kraftbier.

De Tilburgse bierbrouwerij hoopt dat het carnavalsgevoel er ondanks de huidige maatregelen in blijft zitten. “Hoe schraal het dit jaar ook is, er zijn gelukkig genoeg initiatieven waardoor we toch nog een beetje het groen-oranje gevoel in huis kunnen halen. Via een stream, de televisie of een playlist bijvoorbeeld.”

Meer informatie

Wil jij deze carnavalsbeleving meemaken? Bestel dan nog snel je Kruikenbox op deze website. Dan ben jij er zeker bij.