KruikenTv brengt carnavalsembleem uit en doneert helft van inkomsten aan Stichting Broodnodig

De slogan ‘Samen groen-oranje’ is er een van verbintenis en verbroedering, toch is het carnavalsfeest niet voor iedereen weggelegd. Door de huidige crisis kloppen steeds meer mensen bij instanties aan voor hulp en dat merken ook de vrijwilligers van Stichting Broodnodig aan de Stedekestraat in Tilburg. Iedere dag staan daar mensen in de rij, die vanwege hun (financiële) situatie afhankelijk zijn van de stichting. Hulya Ozdemir zet hier het werk voort van haar vader Gerrit (Pater) Poels en zorgt voor een brood op de plank en zelfs meer dan dat. KruikenTv wil dan ook graag een bijdrage leveren aan Stichting Broodnodig. Lees verder.

Verbinding

Stichting KruikenTv Tilburg gaat dit jaar de verbinding aan met Stichting Broodnodig. Vrijwilliger en vormgever van KruikenTv – Bjorn van Iersel – ontwierp een speciaal carnavalsembleem waarin het logo van KruikenTv is aangepast in de vorm van een boterham. Door de verkoop van deze emblemen steunen mensen dus niet alleen KruikenTv, maar tevens ook Stichting Broodnodig. 50% van de opbrengst doneren ze rechtstreeks aan Broodnodig, met het overige deel ondersteun je Stichting KruikenTv Tilburg. Met de aanschaf van het embleem maak je zelfs kans op leuke prijzen die zijn aangeboden door Schrobbelèr.

Embleem kopen

Wil jij een embleem kopen? Dat kan voor €10,- bij De Vos & De Craen of 013 Emblemen. Een embleem kost €10,- waarvan €5,- wordt gedoneerd aan Stichting Broodnodig.

Meer weten over KruikenTv en de samenwerking? Check dan deze website.