Laagdrempelig en persoonlijk: laat je verrassen tijdens de open dag van Kindcentrum De Alm

Kindcentrum De Alm

Op woensdag 20 maart is er een open dag georganiseerd bij Kindcentrum De Alm aan de Groenewoudstraat 70. De open dag begint om 09:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Benieuwd naar de locatie én naar wat het kindcentrum te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Over Kindcentrum De Alm

Bij Kindcentrum De Alm is de gezamenlijke missie om de kinderen van De Alm op te leiden tot wereldwijze burgers die ene open, nieuwsgierige en zelfbewuste houding hebben. Zo kunnen de kinderen vanuit een stevige basis, vol vertrouwen de wereld gaan ontdekken. Bij De Alm zien ze het als belangrijke taak om alle kinderen een kans te geven zodat ze hun grenzen verleggen en hun dromen kunnen najagen. Kwalitatief goede opvang & onderwijs op De Alm begint bij de pedagogisch professionals en leerkrachten, die in staat zijn een veilig en stimulerend pedagogisch klimaat te creëren én ook op didactisch gebied kunnen aansluiten bij de behoeften van de kinderen.

Bijzondere kenmerken

Iedereen is welkom!

Bij Kindcentrum De Alm zijn peuters vanaf 2 jaar welkom op de peuteropvang. Daarnaast zorgen ze voor een soepele overgang naar de kleuterklassen. Na school is er een ruim naschools aanbod en mogelijkheid tot BSO op eigen locatie.

Een veilig pedagogisch klimaat

Kindcentrum De Alm is een goed gestructureerde locatie. Orde, regelmaat en een rustige speel leeromgeving zijn belangrijk. Er wordt planmatig gewerkt volgens landelijk bekende methodes.

Laagdrempelig en persoonlijk

Een goed contact tussen ouders en het kindcentrum vinden ze belangrijk en bevordert het welbevinden van je kind. Samen met jouw doen ze er bij Kindcentrum De Alm er alles aan om iedere dag weer het verschil te maken.

Meer informatie

Check voor meer informatie snel onderstaande poster en neem ook zeker een kijkje op de Facebook van Kindcentrum De Alm!