Leukste vacatures in Tilburg: payroll experts en administratieve wonders gezocht!

leuke vacatures

Ben jij een kei met cijfers? Heb je graag je zaakjes goed op orde? Heb je oog voor detail? En ben je op zoek naar een gave (financieel) administratieve functie in Tilburg? Mooi! Want wij hebben wel wat tips voor je. Zo kun je onder andere aan de slag bij Connexie, The Sting en MamaLoes. Lees verder voor de leukste vacatures!

Op zoek naar een heel ander soort functie? Vergeet dan niet onze vacaturebank te bekijken. Momenteel staan er namelijk zo’n 150 vacatures in (regio) Tilburg online.

Connexie zoekt een sociaal wonder met rekenskills

Kloppen mensen vaak bij jou aan voor goede raad? Laat jij mensen met jouw positiviteit en behulpzaamheid vaak op hun gemak voelen? En kan jij net zo goed prietpraten aan de telefoon als aan de bar? Dan ben jij misschien wel het sociale wonder (met rekenskills) waar Connexie naar op zoek is! Zij zoeken namelijk een vestigingsmedewerker die alle salarissen regelt voor (payroll)medewerkers, de contracten beheert en collega’s op verschillende vlakken begeleidt.

 • Geen uitgebreide taakomschrijving! Connexie leert je alles wat je moet weten
 • MBO+ of HBO is een mooie instappositie
 • Spreek je een beetje Engels? Pluspunt!
 • Bekijk hier de vacature

The Sting zoekt een financieel administratief medewerker

Ben jij een enthousiaste administratieve medewerker? En lijkt het jou leuk om bij het hoofdkantoor van The Sting aan de slag te gaan? Dat kan! Samen met jouw collega’s zorg je als financieel administratief medewerker voor een kloppende administratie én ben je daarnaast het aanspreekpunt voor alle winkels.

 • Heb je een afgeronde financiële administratieve opleiding (MBO)? Fijn!
 • Ervaring met Excel en SAP is een pré
 • Je krijgt een uitstekend salaris, 30 vakantiedagen, flexibele tijden en nog veel meer voordelen!
 • Bekijk hier de vacature

The Sting zoekt een payroll specialist

Nog een toffe functie op het hoofdkantoor van The Sting: payroll specialist. Binnen deze functie zorg je voor een volledig geautomatiseerd en procesgestuurde salarisverwerking voor retailformules Costes, Distrikt Norrebro, Cotton Club en The Sting. Hebben collega’s vragen over hun loon, dan sta jij ze altijd vriendelijk (en met het juiste antwoord) te woord. Ben jij de verloningskoning(in) met een passie voor cijfers die The Sting zoekt? Solliciteer dan direct!

 • Je hebt ervaring met payrolling (en de wet- en regelgeving omtrent salarissen)
 • Je beschikt over een (MBO) diploma richting loonadministratie
 • Gek op kleding? Mooi! Je krijgt namelijk 25% personeelskorting
 • Bekijk hier de vacature

Andere toffe functies

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: