MKB Proof Award 2012 voor Sessence

Op 9 augustus 2012 is door de redacties van WINMAG Pro en Baaz Magazine de MKB Proof Award 2012 toegekend aan Sessence. Nadat Sessence in 2011 gekozen werd tot MKB Best Choice, is het predicaat MKB Proof een extra bevestiging van de kwaliteit en ondersteuning die Sessence levert voor het MKB.

MKB Proof test specifieke ICT toepassingen voor het midden- en kleinbedrijf. Zo ontstaat er een naslagwerk van alle producten en diensten die ‘MKB Proof ’ zijn. Het predicaat wordt verleend na toetsing op voor het MKB belangrijke factoren als prijs-/ prestatieverhouding, persoonlijke ondersteuning en dienstverlening.

Trots
Jeroen Stabel, Commercieel Manager van Sessence , is bijzonder trots op de het predicaat MKB Proof 2012. ”De kwaliteit van de dienstverlening die Sessence biedt, is voor elke MKB gebruiker met een software vraagstuk te gebruiken. Het winnen van de MKB Proof Award 2012 is voor ons een extra bevestiging dat we op de goede weg zijn!”.

Over MKB Proof
Het magazine MKB Proof komt voort uit een samenwerking tussen de redacties van WINMAG Pro en Baaz Magazine en bevat een overzicht van ICT producten en diensten die geschikt zijn voor het MKB. Het predicaat ‘MKB Proof’ geeft ondernemers houvast voor de selectie van oplossingen die voldoen aan moderne eisen rond het nieuwe werken. MKB Proof 2012 richt zich op de beslissers (ondernemers en managers) en ict-medewerkers binnen mkb-ondernemingen.

Over Sessence
Sessence is specialist in IT software en onderscheidt zich door haar software kennis en de toepassing ervan. De gecertificeerde medewerkers van Sessence zijn gesprekspartner voor bedrijven in het mkb. Door het stellen van de juiste vragen, zorgen zij dat hun klanten de slimste keuze maken uit het aanbod van software oplossingen, producten en diensten.  Sessence is gecertificeerd partner van o.a. Microsoft, Adobe, VMware, Citrix, Veeam, Kaspersky, GFI en Mindjet.

Meer informatie vindt u op www.sessence.nl/mkbproof2012