Mobiele pinautomaat nu zonder abonnement

pinautomaat

Meer flexibiliteit voor ondernemers dankzij nieuwe mobiele pinautomaat. Ondernemers hoeven vanaf nu niet meer vast te zitten aan contracten, servicekosten, activatiekosten en abonnementen van aanbieders van mobiele pinautomaten. Met mijnPIN betaalt de ondernemer alleen nog maar voor het daadwerkelijke gebruik.

Geen pintransacties, wel betalen?

Het is ondernemers vaak een doorn in het oog: de hoge abonnementskosten voor hun mobiele pinautomaat. Want ook wanneer er een maand minder pintransacties zijn verwerkt, blijven de abonnementskosten even hard doortikken. Vooral ondernemers die seizoensgebonden zijn of piekbelastingen kennen, hebben hier last van.

Zij moeten zelfs betalen wanneer er in een periode helemaal geen pintransacties zijn. De mobiele pinautomaat van mijnPIN biedt voor deze ondernemers uitkomst.

Geen service- of abonnementskosten

In tegenstelling tot andere pinautomaten zit de ondernemer met mijnPIN niet vast aan een contract, servicekosten, activatiekosten of diverse abonnementen. Ook in de aanschaf van het apparaat is mijnPIN een stuk goedkoper. Pinbetalingen worden hierdoor een stuk betaalbaarder wat meer flexibiliteit biedt voor de ondernemer.

De cateraar die normaal op vijf locaties verkoopt, kan nu bijvoorbeeld gemakkelijker een paar keer per jaar ook op twintig locaties verkopen. De kosten hangen immers samen met de omzet en niet meer met het aantal aangeschafte pinautomaten.

Vaste lage transactiekosten

Naast de goedkope aanschafprijs en geen vaste kosten, zijn de transactiekosten bij mijnPIN laag. Zo betalen ondernemers voor pinbetalingen (Maestro) € 0,25. Voor kleine bedragen is een alternatieve tariefstructuur van 1,8% ongeacht pinpas of creditcard.

Ondanks deze lage kosten is de mijnPIN een échte betaalterminal die niet verward moet worden met de veelal aangeboden pin-readers, waarbij een extra app op smartphone of tablet noodzakelijk is.