Muziek-Idee: Nieuwe muziekschool en oefenruimtes in Tilburg

Vanaf maandag 7 januari 2013 opent Kunstencentrum Muziek-Idee de deuren van haar nieuwe pand aan de Ringbaan-Oost 10 te Tilburg. Naast het verzorgen van muzieklessen biedt Muziek-Idee ook repetitieruimte, 2 dansstudio’s, een geluidsopnamestudio en een gezellig Café!

Bij Muziek-Idee kan jong en oud terecht voor (onder andere) gitaar- en basgitaarles, drumles, zangles, piano- en keyboardles, saxofoonles, dwarsfluitles, klarinetles, vioolles, trompetles, en midi-les (producer-les). Bovendien kunnen we voor onderwijsinstellingen allerlei workshops op maat verzorgen, op het gebied van zang, dans en muziek!

Ook voor het huren van repetitieruimte en dansstudio’s kunt u bij Muziek-Idee terecht. Er zijn diverse volledig ingerichte ruimtes, maar voor bijvoorbeeld blaasensembles zijn er ook lokalen te huur.

Op zaterdag 12 januari en zondag 13 januari van 11.00 uur tot 16.00 uur organiseren wij Open Dagen. Op deze dagen zullen wij Muziek-Idee laten zien en horen! U bent van harte uitgenodigd om op één van deze dagen eens binnen te lopen en sfeer te proeven.

Op de website www.muziek-idee.nl vindt u meer informatie over tarieven. Natuurlijk kunt u vanaf vandaag met ons contact opnemen voor meer informatie, boekingen, lesafspraken of een individuele rondleiding in ons pand! U kunt bellen met 06-25472320 of e-mailen naar andre@muziek-idee.nl.

Graag tot dan ziens!

Kunstcentrum Muziek-Idee
Ringbaan Oost 10
5013 CA Tilburg