Nieuw jaar, nieuwe kansen: 20x bedrijven in de regio Tilburg met openstaande vacatures

openstaande vacatures

Nieuw jaar, nieuwe kansen! De kerstvakantie zit erop, de buikjes zijn rond gegeten tijdens de feestdagen en goede voornemens zijn gemaakt. Wellicht is het vinden van een nieuw job daar eentje van. Wij zetten zoals je van ons gewend bent, de leukste vacatures voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

Foto: Evy van de Hout

Uitgelichte tip

Huis Convivio zoekt een verpleegkundige

Wil jij werken bij een kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie waar persoonlijke zorg en aandacht voorop staan? Dan is de baan als verpleegkundige bij Huis Convivio misschien wel iets voor jou! Het aantal uren is in overleg, maar maximaal 32 uur per week. Sta jij stevig in je schoenen, neem je initiatief en vul je als eerste verantwoordelijke de diensten in? Dan is deze baan misschien iets voor jou!

Meer leuke vacatures

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat nog vol met veel meer vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: