Nieuw muziekevenement: Zumme Zinge?!

zumme zinge

Het Blèrconcours wordt vervangen voor het nieuwe muziekevenement Zumme Zinge?! Iedereen die wil, mag die avond zijn/haar/hun lied ten gehore brengen en meedingen naar de titel: Kruikenkraker van het jaar.

De eerste editie van Zumme Zinge?! vindt plaats op vrijdag 13 januari 2017 om 20.00 uur in de Jupilerzaal van de Tilburgse poptempel 013.

Zumme Zinge?!

Vanwege teruglopende belangstelling voor het Blèrconcours heeft Carnavalsstichting Tilburg besloten het liedjesevenement te vervangen voor een eigentijdse variant met een bredere invalshoek. Een vakjury en een publieksjury zullen de nieuwe carnavalsliedjes van artiesten, verenigingen, orkesten en kappelen beoordelen. Nieuw is dat ook deelnemers van buiten Kruikenstad zich kunnen inschrijven voor Zumme Zinge?! Soepelere regels zorgen voor een breder podium in de zoektocht naar de ‘Kruikenkraker van het Jaar’. Resultaat: een carnavaleske avond voor jong en oud! Het winnende carnavalslied wordt door de Hofkapel gebruikt om de Prins en zijn Gevolg tijdens carnaval binnen te spelen.

Inschrijving geopend

Inschrijven kan via de website. De tekst van het liedje moet uiterlijk 23 december 2016 bij de feestcommissie binnen zijn. Wil je meer weten over dit nieuwe muziekevenement? Bekijk dan de website van Kruikenstad.