Nieuwbouwproject Wijhof fase 2 te Tilburg

Op donderdag 22 januari om 16.30 uur geeft wethouder Berend de Vries van de gemeente Tilburg het startsein voor de bouw van nieuwbouwproject Wijhof fase 2 te Tilburg. Hij zal hier, als officiële handeling, namens Novaform Vastgoedontwikkelaars en haar partners een cheque overhandigen aan het goede doel.

De wethouder komt op uitnodiging van Novaform Vastgoedontwikkelaars en zal de officiële handeling verrichten onder toeziend oog van kopers en andere betrokken partijen van dit nieuwbouwproject.

Uitnodiging

De feestelijke bijeenkomst vindt plaats op de bouwlocatie. De bouwlocatie bereikt u via de tijdelijke bouwweg vanaf de Wijbosstraat. Geïnteresseerden en pers zijn van harte welkom.

Groot wonen voor een kleine prijs

Na het succes van het naastgelegen nieuwbouwproject Wijhof aan het Warmonderf en Wilniserf, realiseert Novaform wederom zéér grote en betaalbare woningen in één van de mooiste wijken van De Reeshof; Witbrant-West. Kopers kunnen kiezen uit 4 verschillende woningtypes, allen bestaande uit vier woonlagen. Door de vier woonlagen start het kleinste woningtype op een inhoud van 553 m3 en 152 m2 woonoppervlak. Afhankelijk van het woningtype en de gekozen uitbreidingsopties kan de inhoud oplopen tot 1.142 m3 en het woonoppervlak tot 320 m2. Daarnaast is voor de inrichting van de woning een unieke samenwerking aangegaan met Piet Klerckx uit Waalwijk. Kopers hebben de keuze om de volledige woning afgewerkt en ingericht te hebben bij oplevering. De woningen worden aangeboden vanaf € 230.000,- v.o.n.

Alle woningen in de eerste fase zijn verkocht. In de tweede fase zijn nog een aantal woningen beschikbaar. Kijk voor meer informatie over het project op www.woneninwijhof.nl