Nieuwe hoofd- en subsponsor voor Hockeyclub Were Di

Nieuwe sponsoren Were Di

De competitie ligt stil, het paviljoen van de Tilburgse club is verlaten en toch heeft Were Di hockey twee nieuwe sponsoren vast weten te leggen voor minimaal 1 jaar. De nieuwe hoofdsponsor is het Tilburgse Flink Sports. De eveneens Tilburgse Helder Groep is verwelkomd als nieuwe subsponsor.

Nieuwe hoofdsponsor

Op de borst van het groenoranje shirt van de Weredianen prijkt voortaan het logo van Flink Sports, een energie inkoop- en verduurzamingspartner voor sportverenigingen, hun leden, sponsoren en netwerk. Koen Schoolenberg, directeur van Flink Nederland: “Wij zetten in op een duurzame relatie met sportverenigingen en hun omgeving. De samenwerking met Were Di is de kick-off van ons label Flink Sports. Als Tilburgs no-nonsense bedrijf denken wij goed bij Were Di te passen. Wij zijn vol van energie voor de toekomst!”

Nieuwe subsponsor

Subsponsor Helder Groep Financieringsspecialisten staat ondernemend Nederland en investeerders bij met het realiseren van maatwerk financieringen. Floris Heesters, directeur van HELDER Groep: “Hockey en cijfertjes zijn ons met de paplepel ingegoten. Dit heeft er vandaag de dag toe geleid dat wij met HELDER Groep hockey en ondernemers in Tilburg ondersteunen om hun ambities waar te maken. We kijken uit naar heldere seizoenen met veel plezier, mooie wedstrijden en goede derde helften met bestaande en nieuwe relaties.”

Samenwerking

De verbinding tussen deze bedrijven zijn twee (niet spelende) Were Di leden. Sjoerd Smit en Sietse de Wit zijn de eigenaren van 1983 Groep. De kans om sponsor te worden en de club te ondersteunen is door beide heren aangegrepen. Uiteraard door hun persoonlijke betrokkenheid maar ook door het netwerk van de tweede grootste hockeyclub van Tilburg met zo’n 1800 leden.

Meer informatie

Wil je meer weten over de samenwerking? Check dan even de website van Were Di hockeyclub.