Nieuwe signing op de Leenbakker in de AaBe fabriek

nieuwe signing

Drie jaar geleden opende Leenbakker haar deuren in winkelcentrum AaBe Fabriek. Hierbij werd de buitenzijde van de winkel, zoals gebruikelijk, voorzien van een herkenbare signing.

De zoektocht

De commerciële signing die op dat moment voor de nieuwe winkel werd gekozen, voldeed vanaf het begin af aan niet aan de hoge eisen die de eigenaren, Ronald en Sandra Westerveld, stellen aan hun winkel en sloot niet aan op het unieke karakter van de AaBe Fabriek. Ruim twee jaar lang zijn er heel veel verschillende opties bekeken, dit is namelijk nog niet zo makkelijk bij een monumentaal pand. Ledverlichting, bestickerde ramen, niets voldeed aan de eisen of sloten aan op de wensen van Ronald en Sandra.

Kippenvel

Beheerder Rialto, architect Rombouts en eigenaar ERF hebben meegedacht in deze kwestie en toen kwam het moment: Ed Mutsaers van Beeldvanger, Eric Bekkers van IRX Communicatie en Michael Buitenweg van DekoVerdivas B.V., een succesvol samenwerkend trio, betraden het kantoor van Ronald en Sandra bij de Leenbakker. Bij het zien van hun eerste schetsen, stond het kippenvel bij Ronald en Sandra op de armen. Dit was precies wat ze bedoelden!

De onthulling

Op vrijdag 6 september is het eindelijk zo ver. Om 16.00 uur wordt de nieuwe signing onthuld aan het publiek. Het thema is ‘de historie van AaBe in beeld gevangen’. Een serie unieke beelden die verwijst naar de historie van de AaBe Fabriek. Dertien enorme sfeerbeelden met oude foto’s van de AaBe Fabriek verweven met patronen van AaBe dekens en stoffen. Er is bewust gekozen om geen reclame uitingen van Leenbakker in te zetten, maar het beeld volledig te laten aansluiten op het gebied. Ronald en Sandra zijn erg blij dat ze er de tijd voor hebben genomen en zijn ontzettend trots op het resultaat: “onze winkel is nu echt AaBe-waardig”. Hoe het er precies uit komt te zien? Dat mag je zelf komen bewonderen!

Daarom nodigen Ronald en Sandra iedereen uit om op vrijdag 6 september de kunstwerken te komen bekijken. Om 16.00 uur zal het
laatste doek onthuld worden.

nieuwe signing