Nieuwe week, nieuwe kansen: de leukste vacatures in de regio op een rijtje

de leukste vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! We zetten de leukste vacatures namelijk weer voor je op een rijtje. 

Uitgelichte vacatures

Werken bij Doloris

Klaar om te (ver)dwalen in een wereld waar verbeelding en nieuwsgierigheid worden geprikkeld? Word floormanager of experience host bij Doloris’ Meta Maze. Dit surrealistisch kunstdoolhof zoekt mensen die de beleving van de bezoekers optimaliseren. Ben je gastvrij, avontuurlijk en neem je gemakkelijk initiatief? Kijk dan snel verder.

Werken bij Van Geloven

Waarschijnlijk ken jij Van Geloven wel. Bij de snackfabriek worden de lekkerste snacks gemaakt die de hele wereld over gaan. Het bedrijf groeit snel en is dus op zoek naar een hoop personeel. Van operators tot productiemedewerk(st)ers. Lijkt het je leuk om bij Van Geloven te werken, maar wil je eerst meer informatie over je eventuele toekomstige werkplek? Binnenkort organiseren ze een open dag! Benieuwd naar de openstaande vacatures? Check ze hieronder.

Meer gave vacatures

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Naam