Ondernemer Corné Geerts speelt hoofdrol in Rabobank Campagne

corné geerts

Corné Geerts, eigenaar van verfgroothandel VVBHUSAN en Sikkens Zuid Oost, speelt de hoofdrol in een lokale campagne van Rabobank Tilburg en omstreken. De campagne, die is gebaseerd op echte klantverhalen, vertelt het verhaal van deze Tilburgse rasondernemer.

Twee korte films

In twee korte films leer je het ondernemersverhaal van Geerts kennen. Je ziet hoe de maatschappelijk betrokken ondernemer een kleurrijke toekomst creëert voor zijn bedrijf, zijn gezin en de buurt. De campagne laat verder zien hoe zakelijk en privé financieel door elkaar lopen en welke rol de accountmanagers Private Banking en Grootzakelijk van de Rabobank hierin spelen. De films zijn te zien op rabo.nl/tilburg/klantverhalen.

Bijzondere maatschappelijke samenwerking

Tijdens het maken van de campagne ontstond er een bijzondere maatschappelijke samenwerking. Om het verhaal van Corné goed in beeld te brengen kwamen de bedrijven op het idee om een muur in Tilburg op te fleuren met milieuvriendelijke verf van VVBHUSAN. ContourdeTwern bracht de bedrijven in contact met Basisschool Fatima waar Geerts samen met de kinderen van de school een prachtig kunstwerk, ontworpen door Tilburgse Kunstenaar Joep van Gassel, op de school heeft geplaatst.