Doe mee met het Parkfestival in Tilburg-Noord!

parkfestival

Na een onderbreking van een jaar wordt in het vernieuwde Ypelaerpark in Stokhasselt / Tilburg-Noord weer een groots Parkfestival georganiseerd op zaterdag 9 en zondag 10 september. Dit festival is niet alleen interessant voor bezoekers, maar zoals altijd ook voor personen, groepen en organisaties die zich willen presenteren aan een groot publiek. Wil jij weten hoe je je kunt aanmelden? Lees dan snel verder!

Welzijnsplein

Op zaterdag 9 september staat het welzijnsplein van 14.00 tot 17.00 uur open voor vrijwillige en professionele organisaties die willen laten zien wat zij doen in Tilburg-Noord. Het is niet de bedoeling dat er uitsluitend foldertjes worden uitgedeeld, maar juist dat de bezoeker van het festival op een originele en aantrekkelijke manier kan kennismaken met de betreffende organisatie. Voor informatie en aanmelding voor het welzijnsplein kun je contact opnemen via carolakiewied@contourdetwern.nl.

Open podium en demonstraties

Het open podium van circa 40 vierkante meter biedt ruimte aan (muzikale) bewoners om alleen of met een groep een optreden te verzorgen. Er is geen geld beschikbaar voor commerciële optredens, maar een onkostenvergoeding behoort wel tot de mogelijkheden. Aanmelden kan voor zowel zaterdag als zondag.

Voor allerlei demonstraties is op zondag 10 september van 14.00 tot 17.00 uur een buitenpodium van ruim 100 vierkante meter beschikbaar. Denk eens aan een sportdemonstratie of een optreden van een grote percussiegroep. Naast het buitenpodium staat een tent, die zowel als kleedruimte als als tijdelijke materialenopslag gebruikt kan worden.

Vrijmarkt

Belangstellenden voor de vrijmarkt kunnen zich ook nog aanmelden. Persoonlijk inschrijven kan tijdens de schoolzomervakantie in wijkcentrum De Ypelaer op woensdag van 16.00 tot 17.00 uur en daarna alleen nog op woensdag 30 augustus van 19.00 tot 20.00 uur. Via de mail inschrijven kan ook. Vraag dan een inschrijfformulier aan via parkfestival@tilburg-noord.nl. Dit e-mailadres kan ook voor alle andere aanmeldingen of vragen gebruikt worden.