Partou en LiveWall winnen website van het jaar in de categorie ‘Werken Bij’

livewall partou

Kinderopvangorganisatie Partou en digital creative agency LiveWall wonnen vanavond in de categorie ‘Werken Bij’ de ‘Website van het Jaar 2022’-award. Ook andere LiveWall-platforms vielen in de prijzen: de Dumpert App won de tweede prijs in de categorie apps. Slam.nl kreeg de derde prijs in de categorie ‘Radio’. De verkiezing vond plaats op donderdag 24 november in Amsterdam. “Hard work pays off!”, vertelt Alexa Valkenhoff, Business Developer Employer Branding & Experience bij Partou. “We zijn trots op het team en op de samenwerking met LiveWall. We werken keihard om de meest gewaarde kinderopvang te worden. Dus deze prestatie nemen we samen met veel genegenheid in ontvangst.”

“De award beloont een uniek platform, maar ook een prettige samenwerking met Partou en snel schakelen op actualiteit, tech en creatie.”, vertelt Tim Mathijsen, projectmanager bij LiveWall. “We zijn enorm trots!”

Werken Bij Website

Partou is met meer dan 900 kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang-locaties de grootste kinderopvangorganisatie van Nederland. Samen met digital creative agency LiveWall ontwikkelden zij een nieuwe Werken Bij-website voorzien van de nieuwste tools. “Denk hierbij aan tools waarmee toekomstige pedagogische mederwerkers hun salaris of reistijd kunnen berekenen. Tevens legden we de focus op het gebruik van een headless CMS, zodat alle content op één plek beheerd kan worden.”, vertelt Tim. “De website werd daarnaast voorzien van een aansluitende brandvideo, een persoonlijke onboarding, een interactieve video en interviews met de allerbelangrijkste personen bij Partou: de kinderen.”

Verkiezing

De ‘Website van het Jaar’ is een Publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Er worden meer dan 450.000 stemmen uitgebracht, wat de award tot een van de grootste publieksprijzen van Nederland maakt.

Genomineerden LiveWall

De nieuwe website van Partou werd genomineerd in de categorie Werken Bij, Slam! in de categorie Radio, Trimbos in de categorie Gezondheid en Dumpert in de categorie App Media en Entertainment. Equals; het platform dat LiveWall in samenwerking met Warner Music Benelux ontwikkelde voor de lancering van het nieuwe album van Ed Sheeran, werd genomineerd in een nieuwe categorie: ‘beste technische prestatie’.

Platforms

LiveWall Platforms ontwikkelt platformtoepassingen op maat. Van content websites en data-applicaties tot crosschannel platforms en mobile apps. Dit doet het team voor uiteenlopende partijen, van KLM tot Vytal en van Talpa tot Zoom.nl.

LiveWall

LiveWall combineert tech en creativiteit. Met online ervaringen, creatieve concepten, innovatieve producten, spraakmakende campagnes en slimme apps voor internationale merken. LiveWall werkt o.a. voor McDonalds, Achmea, Coca Cola en Warner Music.

United Playgrounds

LiveWall startte begin dit jaar samen met investeerder Standard Investment de groep United Playgrounds: een digital solutions group die hoogwaardige end-to-end digitale producten, services, business solutions en data-gedreven marketingcampagnes bedenkt, ontwerpt en bouwt.