Peerke helpt Pimpers op weg

Nu de lente al weer lekker op gang is en de tuin er weer prima bij ligt wordt het tijd om een frisse wind door je interieur te laten gaan. Natuurlijk kun je wat andere leuke meubels kopen maar je kunt ook de meubels die je hebt leuk pimpen. Met wat verf en handigheid maak je van een oudbollig kastje een leuk hip sierraad voor je inrichting . Heb je geen kastje of ander meubeltje wat hier geschikt voor is , loop dan eens binnen bij Peerke aan de korvelseweg 159 in Tilburg , die heeft allerlei leuke modelletjes staan die met wat kleur en creativiteit het stralende middelpunt van jou kamer kunnen worden.

peerke-pimp-2

In de winkel staan ook wat gepimpte meubeltjes zodat je inspiratie op kunt doen , misschien vind je de voorbeelden zo leuk dat je zelf niet meer aan de slag hoeft en ze gewoon kant en klaar koopt Zie je een leuk meubeltje maar weet je niet goed hoe je het aan moet pakken , dan geven we je graag advies ,ook op internet zijn heel veel tips te vinden en lees je hoe eenvoudig je meubels kunt pimpen , wees gerust meubels pimpen is veel makkelijker dan je denkt ( zelfs peerke kan het )en het is de mannier om goedkoop een persoonlijke touch aan je interieur te geven.

Volg peerkemeubels via Facebook en er komen geregeld voorbeelden voorbij en op onze site www.peerke.biz vind je leuke meubeltjes om te pimpen.

peerke-pimp-3

peerke-pimp-1