Rabobank Tilburg en omstreken steunt clubs en verenigingen met Rabo ClubSupport

rabo clubsupport

Rabobank gelooft in de kracht van clubs, stichtingen en verenigingen. Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker. Als coöperatieve bank doen ze daarom graag iets terug. Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank 200.000 euro, een deel van de winst, in lokale clubs en verenigingen.

Inschrijvingen geopend

Voor welk mooi doel gaan jullie de winst pakken? Clubs en verenigingen kunnen zich inschrijven tot en met 20 september 2019. Om stemmen te werven voor een zelf opgegeven bestedingsdoel voeren clubs en verenigingen campagne. Iedere stem is daarbij geld waard. Zonnepanelen op het clubhuis, betere breinaalden, organisatie van een Ouder-Kind Toernooi; wat een club ook dingend nodig heeft of graag wil verwezenlijken, met Rabo ClubSupport is de kans groot dat het er daadwerkelijk van komt. En het mooie is, als lid van Rabobank heb je invloed en stem je mee op deze mooie doelen en initiatieven.

Lid worden

Ben je nog geen lid van Rabobank Tilburg en omstreken en wil je straks meestemmen over de verdeling van het geld? Vraag dan nu het gratis lidmaatschap aan. Alle informatie over Rabo ClubSupport, het lidmaatschap én de mogelijkheid om in te schrijven is te vinden op de website.