Reggefiber organiseert informatieavond over glasvezel

Op dinsdag 1 april in Wijkcentrum Heyhoef.

De aanleg van het glasvezelnetwerk in Tilburg Reeshof roept regelmatig vragen op. Om die vragen persoonlijk te beantwoorden en inwoners te informeren over de aanlegwerkzaamheden en de verschillende glasvezeldiensten, organiseert Reggefiber op dinsdag 1 april een informatieavond. Iedereen is van harte uitgenodigd.

Volop gelegenheid tot het stellen van vragen.
Op de informatieavond kunnen inwoners zich laten informeren over de aanleg van het glasvezelnetwerk. Zo legt Reggefiber precies uit hoe het netwerk tot in de woning wordt aangelegd. In een presentatie wordt verteld over de voordelen en mogelijkheden van glasvezel. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien zijn de serviceproviders aanwezig om antwoord te geven op vragen over hun aanbod voor radio, televisie, internet en telefonie via glasvezel. De informatieavond vindt plaats op dinsdag 1 april in Wijkcentrum Heyhoef aan de Kerkenbosplaats 1. De presentatie begint om 19.30 uur.

Nieuwe locatie glasvezelwinkel.
Wie deze avond niet kan, is altijd welkom op de nieuwe locatie van de glasvezelwinkel. Hier kunnen inwoners terecht voor een antwoord op alle vragen over de techniek, de aanleg van het netwerk en de abonnementen van de serviceproviders. De nieuwe locatie van de glasvezelwinkel is in Telecombinatie Heyhoef aan de Heyhoefpromenade 9 in Winkelcentrum Heyhoef. Informatie is ook online te vinden via www.eindelijkglasvezel.nl/tilburg.